Hej :) Mam do Was intymne i nie typowe pytanie . Mam zagrożoną ciąże , mam zakaz współżycia . Od kilki dni budzi mnie rano orgazm którego doznaje przez sen , troszkę się boje bo to już moja trzecia ciąża ( dwie poprzednie poroniłam ) i nie chcem poronić znowu . Dzisiejszy orgazmy był troszkę inny ponieważ gdy się przebudziłam miałam mocny bół po lewej stronie do tego pobolewał mnie przez chwilę brzuch (odrazu po przebudzeniu wziałam jedna tabletkę Luteiny 50mg ) , teraz jest wszystko Ok . Od środy(17.08 ) caly czas leże aż do samej wizyty :/ Wizyte mam dopiero 30 sierpnia o 19.00
Trudno powiedzieć. To zależy od nasilenia i od skurczów jakie mu towarzyszą. Chociaż wg mnie, nic się nie stanie. Myślę, że nie powinnaś przejmować się rzeczami, na które nie masz wpływu. Co ma być to będzie.
Cytrynka1 też raz tak miałam, obudziłam się i rozbolał mnie brzuch, strasznie się wystraszyłam bo to było na początku ciąży a też jestem po poronieniu, ale chyba mi ten orgazm nie zaszkodził. Też miałam zakaz współżycia. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.