z wielka przyjemnoscia donosze ze Kasia ktora wystepuje na 28dni pod nickiem cynosia i ktora ja i kilka jeszcze osob mialo okazje osobiscie poznac na spotkaniu w Sulejowku z powodzeniem ukonczyla kurs nauczycielski i zdala egzamin na nauczyciela metody Roetzera organizowany przez INER Polska. Wydaje sie tez ze moje i nie tylko moje ogromne wysilki nad tym zeby pokonac zupelnie nieuzasadniona, wrodzona skromnosc i treme Kasi powoli, bardzo powoli zaczynaja przynosic rezultaty i ze Kasia da sie wkrotce namowic do przylaczenia sie do naszego eksperckiego zespolu zwiekszajac nie tylko ilosc ekspertow 28dni ale przede wszystkim podnoszac jakosc tego grona :-) Powodzenia Kasienko na nowej drodze zycia :-) i takiej samej albo jeszcze wiekszej radosci, zyczliwosci, wyrozumialosci ze strony uzytkowniczek jakiej ja tu kazdego dnia doswiadczam.
o raaanyyy Tooom, teraz to dopiero mnie zawstydziłeś
dziękuję bardzo za takie piękne wprowadzenie i za wszystkie gratulacje!!! mam nadzieję, że się przydam drogim użytkowniczkom i będę dobrze sprawować swoją funkcję :)