Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorKarpatkaST
    • CommentTime1 dzień temu
     permalink
    Jakie kremy i kosmetyki pomagają Wam najlepiej na łuszczycę skóry głowy? Co jest w stanie przynieść najlepsze rezultaty?

U mnie ciało całe czyste ale na głowie masakra, zastanawiałam się ostatnio nad kupnem specjalistycznej lampy
    • CommentAuthormerlenke
    • CommentTime1 dzień temu
     permalink
    Też wiele razy zastanawiałam się na tą lampą. Z tego co doczytałam pomaga bardzo ale trzeba to robić systematycznie. To jest identycznie jak z maściami , płynami itp. U jednej osoby da się doprowadzić do długiej remisji a u innej łuszczyca wróci po miesiącu albo i wcześniej. Wiele rzeczy warto testować na sobie, ale ta lampa to bardzo drogie testowanie i ostatecznie nie kupiłam jej. A próbowałaś szampon Psorisel i płyn z tej samej serii? Drogie jedno i drugie ale jak dla mnie najskuteczniejsze na łuszczycę głowy.
    https://i.ibb.co/dz34Sxp/485084897-997534555282010-7505900412512001103-n.jpg
    • CommentAuthorrozmal
    • CommentTime1 dzień temu zmieniony
     permalink
    Sama nie próbowałam, ale na pewno dopisze te preparaty do mojej listy, żeby przetestować :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.