Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale za to kupujemy w sklepie, w którym twierdzą, ze za kazde scięte drzewko sadzą 2 nowe, wiec troche jakby sie rozgrzeszam... moja mama robi sie ostatnio sentymentalna i postanowiła zrobic choinke, jaką mieli w dziecinstwie, tzn. wiszą na niej pierniki, mandarynki, orzechy (bombki tez oczywiscie) i jest taki łańcuch z bibulek
i aniołki szydełkowe :) wygląda kiczowato jak diabli, ale taka chyba ma byc choinka... 
wygląda kiczowato jak diabli

ale, zgadza sie, mama sie napracowala nad tym łancuchem i aniolkami szydełkowymi, duzo serca w nie włozyła i wszyscy są zachwyceni efektem.

Ostanio dziwnie tęsknię za jakimiś świątecznymi ozdobami i chętnie otoczyłabym się małymi zbędnymi bibelotami - ja minimalistka
Kurczaczek blady - co się ze mną dzieje

Gratuluję talentu!!

razem z Krisem popełniliśmy decoupagowe obrazki dla rodziców na ostatnie święta
Mam pytanie do Ashley: Czym się różnią zwykłe serwetki, jakie można kupić w sklapie, od serwetek do decoupage proponowanych na allegro? Kupiłam kiedyś taki zestaw farb akrylowych, były mi potrzebne do bodypaintingu, (była tam załączona serwetka i ramka) i przypomniało mi się właśnie, że mogę też robić decoupage.
Także chcę kupić serwetki i zrobić śliczne jajeczka na Wielkanoc. Szkoda że normalne jajka jakie później zjadamy się nie nadają. Chyba farba i chemia wchodzi wgłąb, prawda? No, chyba że robimy prezent dla ukochanej teściowej hihi
hihihiiihihiiiii jak to zabrzmiało ..................... Mona różyczki baaaardzo ładne. Ybko wklej swoje prace, koniecznie!
Kupiłam kiedyś takie piękne serwetki i trzymam je na jakąś specjalną kolację, ale chyba 1 sprzeniewierzę i coś okleję. Właściwie jest nas dwoje, to potrzebne nam 2 serwetki, oj chyba się reszta szybko rozejdzie