Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale może coś pomogę...
) można pomyśleć o zaznaczaniu okresu płodngo i niepłodnego. Można spróbować zaznaczać np.(na czerwonym tłem) wszystkie symptony płodności: płodny śluz, ustawienie szyjki, pozytywne testy owulacyjne itp, itd. A zielonym polem (tzw. światełko dla przytulanek ) dni kiedy symptomy naszego organizmu przemawiają jednoznacznie za niepłodną fazą cyklu.
) Zielony/Czerwony - to tylko porpozycja. Może to użyć odwrotnie, albo wykorzystać coś całkiem innego...
i wtedy byłby problem.... Tak więc myślę, że pierwszy pomysł byłby łatwiejszy do zaadaptowania do każdego wykresu....
?
Jest to jednak wszystko uzależnione od jakości śluzu kobiety... Niestety czasami plemniki nie mogą przeżyć nawet 3 godzin 
Bo ciagle tylko pisze i pisze...

.
mimo nowych postów ciągle jest na samym dole, a teraz to już na drugiej stronie.
Myślę, że bardzo ciekawe byłoby zaznaczanie różnych nieprawidłowości na wykresie. Niektóre są bardzo oczywiste, a niektóre nie są dziewczynom znane... Np: powinno być 12-16 dni drugiej fazy, a niektóre dziewczyny mają dużo krótsze. Wówczas powinna im się pojawić jakaś informacja na ten temat-że coś jest nie tak. Najlepiej by było, gdyby od razu wyskakiwał link do jakiejś encyklopedii28, czy coś w tym stylu, gdzie możnaby poczytać, czym jest to spowodowane i jak temu przeciwdziałać. Inne nieprawidłowości to podwójny szczyt objawu śluzu (ktoś o tym też pisał) i wiele innych, które eksperci na pewno znają!!! My na pewno ucieszymy się, jeśli, nieraz nieświadome, dowiemy się za wczasu, co w przyszłości będzie przeszkodą w poczęciu dziecka i zaczniemy kurację juą wcześniej. Mam nadzieję, że nie przesadziłam z moimi "życzeniami" i są one do spełnienia.

Od 1 do 45 z 45