Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
otworek jest okrągły, a nie podłużny.

Raz mi sie wydawala caly cykl zamknieta, teraz mi sie caly czas otwarta wydaje. Ja bym musiala to zobaczyc. Jakos mi te 'macanki' nie ida...

Nie moge tego zalapac i juz. Na razie sie nie poddaje, ale jak do pol roku sie nie naucze to znaczy, ze w tej tematyce jestem niewyuczalna
We fazie plodnej ten rowek powinien sie otworzyc, ale nie spodziewaj sie jakiejs dziury
Kobiety, ktore nie rodzily zazwyczaj nie maja otworku, ale taki wglebienie sie tworzy.
Nie mam tipsow, ja praktycznie paznokci nie mam bo obcinam je na paleczki 
ale bardzo dużo sie na tym portalu dowiedziałam i moge szczerze przyznać ,że byłam zielona jak trawa na wiosne za nim tu trafiłam....

A jesli chodzi o objawy tak wczesnej ciazy to juz w ogole jest niezly rozrzut.
oj zielona jestem ja...

)
Mata talenta, nie ma co... ja mam takie odczucia właśnie jak narysowałaś, ale teraz przez to rozmemłanie to nie czuję mojego rowka 

Teraz to mi dopiero zakręciłąś z tą szyjką! Byłam pewna, że już po roku - umiem ją obserwować. A ty mówisz o tym skręceniu palca jako oznace wysoko położonej szyjki... W takim razie teraz musiałabym uznać moją szyjkę za wysoko położoną, bo muszę skręcać palec. Tymczasem po mojemu to jest raczej nisko...