Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorreferentka
    • CommentTimeJan 10th 2012 zmieniony
      Zgłoś moderatorowi permalink
    W Lublinie moge polecić dr Macieja Barczentewicza http://www.macierzynstwoizycie.pl/ - wszystkim tym, które odrzucają IV, ICSi IUI itp
    Plusy - diagnostyka od A do Z, dobry sprzęt, zlecanie kompletu badań ,monitoringi, szukanie problemu do skutku, godzinne wizyty, odpowiedzi na wszelkie pytania
    Minusy - jest naprotechnologiem, więc leczenie u niego wiąże się z nauką obserwacji wg modelu Creightona, spore koszty (wizyta z usg 250 zł)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJan 10th 2012
    Znajomość skutecznej terapii to MINUS?
    -- Kulturowe aspekty antykoncepcji konferencja na Dolnym Śląsku
    •  
      CommentAuthorreferentka
    • CommentTimeJan 11th 2012
    Miałam na myśli to, że nie można do niego przyjść ot tak sobie, jako do specjalisty w zakresie leczenia niepłodności. Trzeba niejako przystapić do NaProtechnologii, spotykać się z instruktorem, nauczyć się modelu Creightona. Nie da sie tego obejść, stąd mój minus
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJan 13th 2012
    Nauka modelu Creightona to element diagnostyki, więc w czym rzecz?
    •  
      CommentAuthortuli_pani
    • CommentTimeJan 14th 2012
    rzecz w koszcie Amazonko, bo jak doskonale wiesz, w przeciwieństwie do pozostałych metod rozpoznawania płodności tej nie można nauczyć się samemu i za darmo
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJan 15th 2012
    To zależy co z czym się porównuje. W przypadku porównywania modelu Creightona do NPR jako wyłącznie metod rozpoznawania płodności, to różnicą jest koszt.
    •  
      CommentAuthortuli_pani
    a jakie znasz inne porównanie?
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    Model Creightona jako element diagnostyki.
    • CommentAuthorkasia200kh
    • CommentTimeJan 17th 2012
    Witam

Poszukuję dobrego gin w łodzi ? czy ktoś zna dobrego ?

Pozdrawiam.
    • CommentAuthorkasia200kh
    Witam łodzianki

Czy znacie może jakiegoś dobrego gin ?
  1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Jest świetny lekarz - dr Piotr Kaczmarek ale nie wiem czy prowadzi praktykę prywatną. Mi (a właściwie Dzidźkowi) robił echo serca w 22 tygodniu ciąży w Sonomedice - rewelacyjny gościu! A czy któraś z was jest z Retkini?
    -- Raz na wozie raz w nawozie :P
    •  
      CommentAuthorAgnike
    Ja polecam panią dr. Małgorzatę Perenc :) cudowna kobieta :)
    Ja z części Marysin:bigsmile:
    --
  2.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Ona przyjmuje w Madurowiczu?
    -- Raz na wozie raz w nawozie :P
    •  
      CommentAuthorAgnike
    Pracuje w Madurowiczu,ja chodziłam do niej prywatnie,ale pewnie na NFZ też pracuje
    --
    • CommentAuthorola87r
    • CommentTimeJan 29th 2012
    byłam u dr pietraszka ale z czasem zmieniłam na dr Cierpisza. Raz, że miałam bliżej a dwa że jakoś się czułam pewniej
    • CommentAuthorMyszka15
    • CommentTimeFeb 1st 2012
    Cześć Dziewczyny! A ja polecam z Łodzi p.dr. Biesiada z Matki Polki (przyjmuje prywatnie na rogu ul. Tatrzańskiej i Przybyszewskiego) oraz p.dr Banaszczyk z Gamety!
    •  
      CommentAuthorStarly25
    • CommentTimeMar 2nd 2012
    ja polecam dr Kiliańczyka z invimed:wink:
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    • CommentTimeMar 2nd 2012
    dziewczyny szukam dobrego gin na ter bytomia pomocy bo dotychczas to była porażka
  3.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Hey dziewczyny
    A czy zna może któraś z was doktora Andrzeja Makułę pracuje w przychodni Jana Bożego na ul. Kosynierów Gdyńskich w łodzi , oraz w ICZMP ??
    • CommentAuthorcho
    • CommentTimeMar 4th 2012
    Nie znam, ale b ardzo polecam sprawdzonego lekarza Dr Michal Skoczylas. Przyjmuje w CM Lim i pracuje w. Madurowiczu:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbasia_87
    • CommentTimeMar 5th 2012
    dagnow, a dr Janusz Peterko? byłaś u niego??
    --
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    basia 87 . nie nie byłam a gdzie przyjmuje i czy naprawde jest dobry
    •  
      CommentAuthorLopeziatko
    bardzo proszę o inf. dotyczącą ginekologa (najlepiej ze specjalizacją endokrynologiczną) na terenie śląska (okolice Rudy Śląskiej, Katowic, Bytomia, Zabrza).
    --
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    basia własnie dowiadywałam sie gdzie przyjmuje ów lrekarz w czchowicach dziedzicach podobno pracował w intymie ale od dawna go tam nie ma . prosze dalej o pomoc
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    • CommentTimeMar 7th 2012
    halo dziewczyny jeszcze raz prosze o pomoc poszukuje dobrego gin na terenie bytomia :sad:
    • CommentAuthormnbvc
    • CommentTimeMar 8th 2012
    Dziewczyny! Czy któraś zna klinikę z Krakowa "Macierzyństwo" na ul. Białoprądnickiej? Jakie ewentualnie sąwasze opinie o niej? I o lekarzach tam pracujących? Ktoś zna dra Szlachcica?
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    • CommentTimeMar 9th 2012
    dalej prosze o pomoc
    •  
      CommentAuthorssylwiaa
    • CommentTimeApr 18th 2012
    Dziewczyny, czy któraś z Was może mi coś powiedzieć na temat dr. Katarzyny Zawadzkiej? Przyjmuje w Katowicach "Zięba Clinic" i w Tychach w NZOZ Centrum Medyczne "Hipokrates" S
    Chciałabym umówić się do niej na wizytę, opinie w internecie ma ok, ale może któraś z Was miała z nią styczność?? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  4.   Zgłoś moderatorowi permalink
    BYDGOSZCZ z całym sercem polecam dr Teresę Pierzchało-Zakrzewską, prowadziła moja całą skompilowaną bliźniaczą ciąże, mogłam do niej dzwonić kiedy chciałam, a jak się nie dodzwaniałam to zawsze oddzwaniała, to ona podjęła decyzje o szwie na szyjce-dzięki temu w ogóle mam dzieci ( lekarz państwowy niejaki Socha twierdził ze ciąża to nie choroba i mam pracować zapewne nie miałabym przez niego moich bliźniaków) wszystko robiła wtedy kiedy trzeba, od razu uważała ze powinnam iść na zwolnienie i słusznie bo miałam co rusz problemy, poronienie zagrażające, skurcze (byłam 5 razy w szpitalu) i dł szyjki niespełna 1 cm, bardzo trafne decyzje, jako ze ciągle musiałam leżeć w ciąży potem musiałam do niej chodzić częściej na wizyty to kazała mi płacić co drugą wizytę-no nie chciała ze mnie zdzierać :O potem jak już wiedziała ze ze mną źle kazała już jeździć do szpitala-generalnie na każde moje pytanie udzielala takich porad ze szczęśliwie się to dla nas skończyło, dzięki temu dzieci urodziły się w 33 tc a miały zamiar wyjść już w 21 tc :]
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.