Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Może dlatego nic nie wspomniał o usg. Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę clo.
Musimy być silne i bardzo mocno wierzyć w powodzenie
chcialabym podzielic sie swoimi doswiadczeniami z clo-które zaczelam od tego cyklu.Moj gin przepisal mi clo na dwa cykle.biore od 1dc przez 5 dni.cykle mialam i mam na ogol regularne.1dc wypadl mi w przedostatni dzien urlopu nad morzem tj.26.08.2007r po pierwszej tabletce ok.gorzej bylo po trzeciej-oslabienie jak cholera no i ta okropna bezsennosc
obecnie 7dc.podobno owu powinna byc ok.12dc czy gin ma racje?bede starala sie regularnie was odwiedzac.(tylko mam maly problem-dostep do neta mam tylko w pracy)ps.o dzidzie staramy sie od 10 mies Pozdrawiam

Już dość długo staramy się o dzidziusia i nic, dobija mnie też fakt, że ani w mojej ani w męża rodzinie nie było nigdy problemów z zaciążeniem.
ps.robilam rano tescik owulacyjny i jedna kreska byla bardzo wyrazna a druga mniej,sluz bialawy,klucie w okolicach prawego jajnika.Czy to moze byc owu?okres mialam od 26,08,2007r i przez swoja glupote clo wzielam zamiast od 5dc to od 1dc
tak mocno boli mnie lewy jajnik, że chwilami nie umiem wytrzymać. Czy można wziąć ibuprom, czy raczej są jakieś przeciwskazania???? 

mam nadzieję, że coś z tego będzie
lekarz nie zalecił mi kontroli usg przy clo, więc pozostają mi testy owu albo chybił trafił

Żadnego śluzu, bólu, kłucia
Czy owulacja może nie mieć żadnych objawów??? 

Justyś, a co u ciebie. Jak się czujesz?? Brzuszek rośnie??