Zwracam się do Państwa z zapytaniem.Pieć miesięcy temu urodziłam dziecko i kiedy wrucił mi okres był regularny trwał 5 dni a cykl 30. Ostatni okres miałam 7 października, koClejny powinnam mieć 5 listopada, lecz go nadal nie mam. Zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł negatywnie.Czy mogę być w ciąży.Dodam do tego że kocham sie z partnerem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) i nigdy nam nie pękła. Dziś do tego zauważyłam,że moj śluz zmienił barwę wcześniej był biały a teraz jest lekko brązowy. Co to może oznaczać proszę o pomoc
Eenmilciuuu, więcej danych podaj. Karmisz piersią? Obserwujesz się (to jest portal dla tych, które chcą nauczyć się rozpoznawać swoją płodność)? Śluz lekko brązowy może być zapowiedzią okresu, ale nie musi. Cykle poporodowe rządzą się własnymi prawami, bo organizm dopiero wraca "do siebie" po porodzie.
Nie nie karmie już piersią. Karmiłam tylko pierwszy miesiąc.Później dostałam okresu i miałam regularne. Teraz mi się spóźnia dzis robiłam test i również wyszedł negatywny.
Cześć jestem tu nowa,tzn nie pisałam jeszcze na forum dopiero zaczynam. Jesteśmy rok i 3 miesiące po ślubie, o dzidzie staramy się od stycznia tego roku, moje cykle przez ostatnie pół roku były 33dniowe,dzis to juz 38 ddzień cyklu, zrobiłam już od 33 d.c. 4 testy i wychodzą negatywnie,dziewczyny pomóżcie!!! Co ja mam myśleć??? Dodam jeszcze ze gin. przepisała mi luteinę od 3 d.c. do krwawienia. Czekam na jakiekolwiek rady.
Jeszcze nie zdążyłam dotknąć kciukiem, a już sie zrobił kwadracik niebieski :)) bardzo skuteczny i szybki :)) test chyba moją @ wyczuł na odległość bez dotykania ekranu
taaa zrobiłam to jeszcze raz i na niebiesko hahaha okres mi sie spoxnia na ironio losu juz 6 dzien a nie ma powdu zeby było jakies opoznienie bylam u lekarza ok 2 miechów temu badania usg robione wszytsko oki.nie chce mi sie wierzyc w ten test z netu :P oczywiscie nie mówie ze jestem w ciąży.szczerze to nie wiem jutro testuje raz juz robiłam test 2 dni po terminie @
dziewczyna testy sikane nie wychodza a są w ciązy robia po wiele razy lekarz nie raz na usg nie może stwierdzic a mam uwierzyc w jakis test interaktywny hmmm
oki haaa niech bedzie w takim razie nie jestem w ciązy ale okresu nadal nie mam a nie ma powodu aby było jakies opóźnienie oki nie twierdze ze jak mi na niebiesko wyszło ze kłamie ale ogolnie w to nie wierze.
The_fragile: Nawet mój mąż robił ten test i też jest w ciąży, więc wszystko się zgadza
mój też :) hyhy nie no jak nic mój mąż to twój a twój to mój normalnie bliźniacy a idź ty;p aż go podpytam czy zna the fragile hehe ;D masakra ;D idę już spać :) albo nie bo jescze mi się przyśnisz;p