Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorInez
    • CommentTimeNov 27th 2006
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Używając funkcji odwróć komentarze w wersji testowej nie ma to odzwierciedlenia w wersji oficjalnej. A może nie powinno mieć? :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Inez no na razie chyba nie moze sie odwrocic w wersji oficjalnej bo by zaraz podejrzenia jakies dziwne byly ze strony dziewczyn wiec mysle ze to takie chwilowe ;)
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
    No więc żeby było jasno i przejżyście... u mnie odwracanie komnetarzy w wersji 'prawie' działa :smile:
    •  
      CommentAuthorJosaris
    no własnie chodzi o to, że jak odwrócisz w prawie, to nie widać tego w oficalnej
    --
    •  
      CommentAuthorDamazy
    :) TAk, jeśli odwrócimy w prawie, to w oficjalnej nie działa.
    Odwraca pod IE?
    •  
      CommentAuthorInez
    • CommentTimeNov 28th 2006
    Pod IE działa odwracanie w taki sam sposób jak pod FF (tylko w prawie) :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
    • CommentTimeNov 28th 2006 zmieniony
    Tak jak mówiłam już- odwracanie działa i pod FF i pod IE...
    aaa...i daty również się pięknie wyświetlają!
    •  
      CommentAuthorDamazy
  1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Uzylam opcji tylko dla przyjaciolek i pod wykresem pojawila sie informacja "Tylko twoje przyjaciółki mogą przeglądać i dodawać komentarze. (pokaż więcej) " Wiec pewnie dziala ale na 100% nie wiem bo musialaby wejsc inna uzytkowniczka,ktora nie jest moja przyjaciolka i to sprawdzic

:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorngL
    pszczolka - wystarczy, że w nowym oknie przeglądarki wejdziesz na profil swojej przyjaciółki, w poprzednim oknie wylogujesz się, znów przejdziesz do okna przyjaciółki, klikniesz na swój avatar w jej przyjaciółkach - i zobaczysz czyTwoje wykresy są widoczne dla innych (niezalogowanych, czyli jednocześnie dla osób niebędących Twoimi przyjaciółkami).
  2.   Zgłoś moderatorowi permalink
    ngl hahah masz racje, nie pomyslalam :bigsmile: Ale to wszystko przez to,ze dzis walcze caly czas z kompem bo cos przestal mnie sluchac :wink:
    --
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
    A udostępnianie komentarzy tylko dla przyjaciółek?

ustawiłam 'dostęp dla mnie i moich przyjaciółek' dalej zrobiłam właśnie tak jak napisała ngL -efekt wyświetlił się komunikat, że "Aby móc zobaczyć szczegóły tej użytkowiniczki musisz się zalogować. Zarejestruj się jeśli nie posiadasz konta"
    więc sama nie wiem co to znaczy...:shamed:
    •  
      CommentAuthorngL
    W tej chwili komentarze są automatycznie widoczne dla wszystkich, którym udostępniasz wykres. (Niestety) na razie nie ma oddzielnej opcji dla samych komentarzy.
  3.   Zgłoś moderatorowi permalink
    jesli chodzi o te komentarze to nie wiem czemu ale nawet jak calkowicie zamkne strone z 28dni (wczesniej udostepnilam dla wszystkich uzytkowniczek internetu i wcisnelam "komentarze widoczne tylko dla przyjaciolek" ) i wejde z nowego okna z adresu udostepniajacego wszystkim to i tak widze komentarze.A chyba nie powinnam w tej sytuacji widziec :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorngL
    Zamknięcie przeglądarki nie jest jednoznaczne z wylogowaniem się, jeśli zaznaczyłaś opcję logowania automatycznego przy każdej wizycie.
  4.   Zgłoś moderatorowi permalink
    ngl zalogowalam sie ponownie jzu nie wciskajac automtycznego logowania sie.Ale zeby nie bylo jeszcze raz bede kombinowac :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorpszczolka232
    • CommentTimeNov 28th 2006 zmieniony
    Wiec jak powiedzialam tak zrobilam :bigsmile: poprosilam kolezanke aby kilknela na moj wykres (od siebie z domu) i powiedziala mi co widzi odpowiedziala,ze widzi wykresy i jakies komentarze :confused: Wiec jednak nie dziala ukrywanie komentarzy ::confused:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.