Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorDobrosulka
    • CommentTimeJan 17th 2012
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Założyłam nowy wątek (jeśli już jest podobny proszę o przeniesienie) bo szukam mam doświadczonych w wychowaniu i pielęgnacji dzieci z AZS, o wrażliwej skórze, z alergiami itp. Może jest nas tu więcej i będziemy mogły wymieniać się doświadczeniami i wspierać bo ja już czasem opadam z sił w tej walce.
    Nasz historia brzmi jak setki innych: przez pierwsze tygodnie nic złego się nie działo, w ok. 2 miesiącu życia na ciele synka zaczęły pojawiać się suche plamy. Mieszkaliśmy wtedy w UK, lekarze i położne raczej zlekceważyli sprawę, w PL w sumie 2 lekarzy potwierdziło AZS, czeka nas jeszcze wizyta w Akademii Medycznej. To tak ogólnie. Walczymy z plamami, rankami, drapaniem do krwi, świądem skóry. Myjemy w emolientach i stosujemy przeróżne maści, które pomagają na krótko. Mamy problem z dietą, prawie wszystko uczula (tak myślę bo pewności 100 % nie mam) co doprowadza mnie do rozpaczy. Niestety nie pomaga też rodzina, która chyba chorobę synka uważa za nasze wymysły, przynajmniej takie odnoszę ważenie.
    Są tu jakieś mamy małych atopików chętne do rozmowy i podzielenia się doświadczeniem?
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
    Dobrosułko, wczoraj powstał podobny wątek
    •  
      CommentAuthorDobrosulka
    He he a to się spóżniłam :) dzięki!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.