Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

), za to lubilam go podkreslac obcislymi ciuszkami. Nie podoba mi sie "krecha", ktora przebiega po srodku i dlatego jej nie pokazuje.

Faktem jest, że z rzadka widać na ulicy naprawdę fajny damski brzuch - najczęściej widziałam sflaczałe oponki i bujne rubensiki
Co innego na plaży, czy na basenie, gdzie to norma, a co innego na ulicy, czy w pracy - pod tym względem zgadzam się z AniąM. 

ze faceci nie chca zeby kobieta zachodzila w ciaze z obawy ze utyje, i nie daj boze nie wroci do poprz.wagi!!
ja np mialam moment w zyciu ze leczylam sie najpierw hormonalnie a pozniej sterydopochodnymi i dobilam do 97kg a moj maz mi nigdy slowa nie powiedzial i sam kupowal fajne ciuszki zebym sie chociaz lepiej czula. Jak schudlam to stwierdzil ze ok ale juz mam stopowac bo on woli wiecej cialka jak mam a nie jak mi gnatki u rak stercza... bo my uwazamy ze milosc = pelna akceptacja
, ale niewiem czemu mało jem ćwicze a ciezar ciała ani drgnie miałyscie tak kobity?? bo ja sie juz zastanawiam czy czasem jakas choroba lub co ??

. ja mam bardziej własnie problem z brzszkem bo opnka jest dosyc narazie mineło 2 tygonie od kiedy cwicze . mysle ze powino się udac przynajmniej zrzucic 5 kg a podem, daej bede prubowac . bo jak narazie waga ani drgnie.
Normalnie miałam duże C a teraz muszę szukać D, a kurde w sklepach to 'maleństwa' przeważają na półkach 

Od 1 do 43 z 43