Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJan 25th 2007 zmieniony
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu, że tu przeniosłam Nasze brzuszki już wystawione na innym temacie :))

TE KRóTKIE FILMIKI ODNOśNIE 9 MIESIęCY CIąZY, MIESIąC PO MIESIąCU Są REWELACYJNE!
    http://www.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    zacznę od mojego :)) zrobione 18.01.2007 w 13tc :))

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJan 25th 2007
    kfiatuszek

o ja wkleje moj teraz obecnie :D tzn z przed tygodnia :D ja to dopiero bede miała brzuszysko :D

i jesio jeden :D

wybaczcie gołe brzuszysko ale tylko takie miałam :D

a tam siedzi albo Daria albo Maksymiliam :Dostatnio sie wygłupialismy z M i wymyslilismy ze dzieczynka to bedzie Salmonella :) w skroce Nelcia :D zart oczywiscie :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Jagoda

a to mój brzuszek

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Magg

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Inez

W końcu znalazłam temat, gdzie powinnam dać ten swój brzuszek :bigsmile: Zdjęcie zrobione w 11tc.

A oto moje maleństwo (zdjęcie z 10tc):

--
  1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    przepiekne brzuszki i super zdjecie dzidziusia :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    hehehe lady :) ty przepisywaczu jeden :) ale ja sie nie gniewam :)tylko zastanawiam sie jak przekopiowałas suwaczek ??:))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    a ja w weekenda mysle ze dorobie nowa fotke, w ciagu tygodnia brzuchalek sie bardziej powiekszyl i w koncu wygladam na ciazowke :wink: zmolestuje meza zeby pstryknal fotencje i wtedy wkleje nowa juz tutaj
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    no ja chyba tes :Pale nie wiem jesio kiedy :)moj sie tak podniosl ze nie jest tylko kolo pepka wystajacy ale juz nad pepkiem sie robi :)) mrr moje słodkie malenstwo :) tylko gdzie ta kreseczka ??:P
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Anu zatem czekamy na nową foteczkę z Twoim w końcu brzusiem :)

kfiatuszku - tak samo jak zdjecia - to działa na tej samej zadadzie
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
    jak patrzę na te wasze zdjęcia to ja tez mam taki brzuszek, ale u mnie to ino tłuszczyk tak wywalił :cool:
    --
  2.   Zgłoś moderatorowi permalink
    cos fajnego brzuszek miec jak dzidzia tam jest a co inego jak oponka i tłuszczyk sie tam gromadzi :sad::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    bladykotku i agusiaczek to pokażcie Nam swoje oponki i nie martwcie się nimi :)) Ja mam taki duży brzucho bo też miałam oponkę przed zajściem hmmmm zapomniałam tylko z niej powietrze spóścić :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    kwiatuszku uwieczniaj swojego szkraba w Tobie ile tylko możesz :)) chcemy widzieć jak ładniusio się zmienia Twoje brzusio :)) a kreseczką się nie przejmuj jeszcze się pojawi :)) daj jej szansę :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    a to fotka mojego maleństwa zrobiona 04.01.2007

--
  3.   Zgłoś moderatorowi permalink
    biedroneczko mój brzuszek wyglada jak bym była w ciazy heheh:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    a ja jutro przed egzaminami planuje wypic z litr wody mineralnej zeby brzusio bylo jeszcze wieksze coby egzaminatorzy litosc mieli i nie robili problemu ze podchodze do odp jutro a nie w sobote :wink:
    •  
      CommentAuthorbladykot
    AniaM tylko się nie posikaj na egzaminie ;)

opony mojej nie pokaże, zamówiłam sobie za to gorset wyszczuplający
    --
    • CommentAuthormamuska88
    czesc dziewczyny. Ladybird76 pisalas ze te zdjątka byly juz na innym temacie ale ja je widze pierwszy raz... najbardziej podoba mi sie to pierwsze z ta nózka...:) jest sliczne! czesto na nie patrze jak jestem na forum i tak mi sie przyjemnie robi... ciekawe kiedy moje malenstwo da o sobie znac... juz sie nie moge doczekac:bigsmile: *ciumki*
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    bladykot - posikam sie ze szczescia jak u tego erotomana gawedziarza zdam na 5 :tongue: a moj maz sie smieje bo ja dzisiaj juz dopasowana bluzeczke zmierzylam z takim w miare przyzwoitym dekoltem i mezul sie smial ze raczej na egzamin to moze nie
    •  
      CommentAuthorbladykot
    Aniam ale dla niego to tak :)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJan 26th 2007
    Aniu Ty się nie wygłupiaj nie siusiaj ze szczęścia :))

Ty lepiej najedz się czegoś na wzdęcia np bigosiku :) a egzaminy i tak babolku zdasz i tak zdasz :)) zoabczysz jak nie na 5 to na 4 na bank :)

mamuśka cieszę się bardzo :)) mam nadzieję, że niebawem dziewczyny dołączą ze zdjęciami i będziemy mogły podziwiać NOWE BRZUSZKI CIĘŻOWE I NIE-CIĄŻOWE :))

mamuśka przeniosłam tutaj cała galerię pod jedną konkretną nazwę aby bez problemu można było się dogrzebać do niej :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    bladykot - no dla meza jak najbardziej chociaz dla niego to ja mam takie kuszace dekolty az po sam pepek a takowych na egzamin bym sie zalozyc nie odwazyla :)

trzeba wygladac schludnie, elegancko a zarazem ponetnie tak zeby i cyc bylk podkreslony i brzuszek bo ponoc wykladowcy na to ida... wsyzstko sie okaze... moj brzucholek dzisiaj i bez jedzenia jest okraglaczek wiec mysle ze za duzo nie musze sie starac zeby byl widoczny :wink:
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeJan 26th 2007 zmieniony

A to MY, w 18tc - fotki robione dzisiaj :crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorIzunia

Na pierwszym zdjęciu pierwsza dzidzia, na drugim druga

a to DZIDZIE w 13tc, jak będe miała aktualne fotki z USG to doślę :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormyszorka
    kurcze a mnie się mój brzuch taki mały wydaje jak patrzę na Wasze, a ja mam już 24 tc
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Myszorka, ja mam dwóch lokatorów i chyba będe miała największy brzunio, tym bardziej, że dzidzie rooooooooosną :bigsmile:

Nie martw się swoim brzuszkiem, ważne, że wsio jest z MALEŃSTWEM jest ok! Ja zawsze byłam szczupła i drobna i lekarz powiedział, że nigdzie mi się nie odkłada tylko ładnie brzusio rośnie :bigsmile:
    Ale plecki to mnie tak czasem bolą, że mam wrażenie jakby mi kręgosłup pękał :cry:
    •  
      CommentAuthorMagg
    Izunia superowy brzuchalek!
    To co umawiamy się na cotygodniową sesję brzuszkową!
    jaki wybieramy dzień?
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Magg fotki robiłam dzisiaj więc jak Ci odpowiada to może być piątek :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
    Mi to wszystko jedno aby wszystkim pasowało!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA

dziewczyny obojętnie jaki dzień, ale najleprzy to byłby wekend, jest więcej czasu na zrobienie i wklejenie zdjątka! :wink: Ja postam się dzisiaj zrobić zdjęcie mojemu brzuszkowi i wkleić na forum! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    hi hi hi pokażcie brzuszki po weekendowym leniuchowaniu :)) w tygodniu to macie czas je wybiegać :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Izunia słodkie Twoje brzusio :)) Ja mam takie w 14tc :)) ale moje jakieś takie koślawe jest hi hi hi i takie z nadmiarem tłuszczyku :))
    --
  4.   Zgłoś moderatorowi permalink
    cudne te wasze brzuszki :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    o tak bedziemy sie meldowac co weekend z nowymi zdjeciami :D Izuniu masz sliczny brzuchalek :) prawie jak moj :) szkoda tylko ze ja mam tylko jednego lokatora :))to pewnie tak jak lady mowi to jeszcz niespuszczone powietrze z oponki przed ciazowej :) a dają ci juz znac maluszki ze są w srodeczku ??:)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Kfiatuszku pewnie, że dają znać o sobie :bigsmile: czuję jak się ruszają :crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorInez
    Izunia, jak ja już bym chciała poczuć, ale jeszcze troszkę :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    nom ja tez bym chciala poczuc ale skubany nie chce kopac bardziej mamusi :P
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    kopanie dzieciątka w Naszym brzuszku to najmilsze przeżycie :)) Ja to też nie potrafię się doczekać pierwszych ruchów :))

Izunia proszę objaśnienia do zjęć usg! Na nich są chyba pojedyńcze dzieciątka - prawda ?
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
    kfiatuszku za 2 tygodnie powinnaś już poczuć pierwsze ruchy swojego dzidziusia, w następnej ciąży to odczujesz je gdzieś jakoś teraz.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJan 27th 2007
    a u mnie ruchy czuc od ponad tygodnia, takie najbardziej wyrazne od 21 stycznia, maluch puka do matki jak np zle siedze no i tak fajnie sie wypina ze az na brzuszku sie delikatna nierownosc odznacza... w pierwszej ciazy ruchy mialam od 20tyg w tej od 17
    •  
      CommentAuthorIWA
    A moje malństwo daje o sobie znać już od 18 tygodnia, a teraz to już naprawdę buszuje w brzuszku! Jak przyciskam któreś miejsce na brzuch to ono odpowida i kopie w to miejsce - fajna zabawa! :cheer:

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    a Ja nic nie czuję jeszcze buuuuuu
    --
  5.   Zgłoś moderatorowi permalink
    cudownie jest jak dziecko sie rusza . Pamietam ze jak byłam z synkem w ciazy to jeszcze chodziłam do szkoły i pytali mnie przy tablicy a synek tak zacza mnie kopac że spokojnie nie mogłam ustac w miejscu , miłe spomnienia :wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    agusiacze a Ja znowu pamietam jak chodziłam do szkoły a dzieciątko moje kopało to musiałam laseczkom odkrywać brzusio moje a te obkładały je rękoma i czekały na kopniaczki :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    hehehe no to ja powiem ze tez chodzac do szkoly te kopniaki niesamowita sensacje wzbudzaly, tyle ze to ja bylam nauczycielka i uczniowie sie wgapiali i nigdy nie zapomne miny ucznia ktory cala lekcje siedzial i sie wpatrywal w moj brzuch a zapytany czemu tak robi odparl 'bo to takie fascynujace ze niby taki maluch a tak sie kreci ze az my to widzimy' i faktycznie tego dnia byl chyba przyplyw Gabrysiowych sil bo brzuch falowal i drgal i skakal ogolnie nieziemsko

a co do dotykania - troche mnie to drazni, jest ok jak glaszcze mnie maz czy mala ale obcy - precz z lapami... w pierwsej ciazy to pamietam bylam pierwsza ciazowka od dawna wsrod belfrzyc wiec kolezanki przychodzily 'pomacac' a ja gotowa bylam sobiue powiesic na szyi tabliczke 'nie dotykac bo pogryze'
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    AniuM Ja nie mam z tym problemu jeśli ktoś chce sobie moje brzusio pogłaskać :)) moja dobra znajoma co wizytę dotyka celem załapania tej 9 miesięcznej choroby :))

W szkole jak mnie obkładali rękoma też mi to nie przeszkadzała a kilka lasek pozarażało :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Lady a ja widac mimo ze brytoli nie lubie to mam cos z nich - jest pewna przestrzen ktora jest tylko dla moich najblizszych i nie lubie jak ja ktos przekracza... poza tym zobaczymy jak bedzie teraz ale kiedys po takich wszystkich dotykaniach no i moim rozdraznieniu to i Gabrycha szalala w brzuchu.. wole jak mnie nie macaja obce ludzie :wink:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Aniu wiesz w wieku 17 lat było mi to wsio a i teraz mam gładkie plecy hi hi hi

Ja to pozwalam bo wiem po sobie jakbym się czuła gdybym chciała dotknąć brzusia cieżarnej a ona by nie pozwoliła ( dot. tych niedzieciatych :)) )
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.