Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc nie sądze aby te kraje były dobrym punktem odniesienia

, ale w pewien sposób wskazuje na to, że i leczenie niepłodności jest biznesem, jak każdy inny. Nie wiem, jak to przebiega w Polsce, w artykule była mowa o USA - ciekawe byłoby się dowiedzieć, jak u nas po kolei przebiega diagnostyka pary, która uważa się za niepłodną.

drugi raz lekarka przy podejrzeniu poronienia nie zrobiła mi żadnych badań, nawet USG ponieważ nie miała na to czasu! Zmieniałam już dużo przychodni i została mi w razie czego już tylko jedna w moim mieście :( Jedną musiałam zmienić tylko z tego względu że lekarz zażyczył sobie aby osobiście przychodzić się rejestrować, czyli musiałabym jednego dnia 2 razy zwalniać się z pracy
normalnie masakra z tymi lekarzami!
(tak, jakby nie wystarczało określenie ich poziomu z krwi). Dlatego ja jestem także przeciwna "wrzucaniu wszystkich pacjentek do jednego wora" i serwowania badań, które są nieprzyjemne (HSG), lub inwazyjne (laparoskopia). No i na tej płaszczyźnie się z lekarzem zgadzam. Zwłaszcza, że mam do całej sprawy bardzo spokojne podejście - nie chcę za wszelką cenę zdobywać przekonania, że zrobiłam dosłownie WSZYSTKO co w mojej mocy, żeby zaciążyć i poddałam się WSZELKIM możliwym (potrzebnym lub nie) badaniom i kuracjom. My dopuszczamy ingerencję medyczną do inseminacji włącznie. In vitro nie wchodzi w grę.
Od 1 do 25 z 25