Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Tylko że ja nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i nie chciałabym sie truć. Dla mnie to troche nie logiczne że lakrze zalęcaja wstrzymać się kilka miesięcy po odstawieniu tabletek a mi kazał je brać żebym potem mogła zajść zaraz po odstawieniu więc nie wiem co robić.

babolek, co to jest dodatkowa owulacja?

. I kazal mi sie wyluzowac, bo takim stresie to chlopaki sa zdezorientowane i nie wiedza gdzie leciec
.
postaram sie nie przesadzać z rozczulaniem sie nad soba bo mój Ukochany zaczyna byc pomalutku tak zdezorientowany i rozbity jak ja a to juz bardzo źle świadczy.On zawsze trzymał sie mocno. Posle mojego M na to badanie krwi tych hormonów co wymieniłas AniuM. No i jeszcze to nasienie miało byc przed świetami ale mój mąż poprosił mnie żeby przełożyc na po świetach(nie naciskałam chociaz było mi przykro) Teraz ma na pózniej do pracy więc sie postaramy jutro albo pojutrze. a tych cholernych recept nie wykupiłam jeszcze więc nie zamierzam brać. Poczekamy na wyniki badań nasienia. Jak ta franca przyjdzie to damy sobie troche luzu w tym cyklu, może rzeczywiście jest to nam potrzebne. Mieliśmy nawet wyjechać na weekend majowy mój M ma juz urlop ale nic z tego
ja musze iśc do pracy 30.04 i 4.05 więc spaliło. Zobaczymy. Troche mnie jakos uspokoiłyście, przynajmniej wiem że ktos mnie choć troche rozumie. Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie sie cieplutko.

, więc jak widzisz z tym stresem to ciężko, martwi mnie ten moj M jeszcze teraz do tego wszystkiego
ale jutro chyba da rade dostraczyć to nasienie pojedziemy jak na sygnale
byle tylko zdążyć na czas.