Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMay 30th 2007
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Boże jakie piękne dzieciaczki!:clap::clap::clap::clap:
    Takie malutkie i słodkie!
    Iza , jeszcze raz gratuluję!

A co do mojej dzidzi - to nie chce się ruszyć, za dobrze jej w brzuszku u mamy! Dzisiaj znowu mam wizytkę u lekarza, zobaczymy co powie, ale jak dla mnie to mała bedzie czerwcowa jak jej mamusia!:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    Iwa niby dziewczyny sie zazwyczaj spieszą a tu proszę same chłopaki jak na razie :bigsmile: ja myślę że swoją też jeszcze troszkę ponoszę no chyba że jak proszki pójdą w kąt to się ruszy coś może...
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    IWA i Magg wy obie nosicie dziewuszki - :bigsmile::wink:
    IWA przecież Niuńka i tak kiedyś musi opuścić brzusio mamy - pewnie szykuje Ci niespodziankę :cool:
    Magg właśnie, ciekawe jak odstawisz proszki czy to się nie rozkręci - trzymam kciuki za Was dziewczyny - lekkiego i szybkiego porodu życzę :kissing:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    IWA spokojnie :)) urodzisz :)) a kto wie może mała wyskoczy popołudniu :))

IWA tak czy siak życzę spokojnego porodu :)) i szybkiego tulenia swojej pociechy do mamusinej piersi :))
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    Izunia dzięki mam nadzieję że tylko jeden poród musi być ciężki, bo mimo to że wiem co mnie czeka to mam malego stresika ...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Magg wiem i rozumię - ja też się bałam i nie wiedziałam co mnie czeka - napewno wszystko będzie dobrze, jejuniu pewnie już byś chciała tulić Niuśkę w ramionach - oooh Magg jeszcze troszkę - a może już całkiem niedługo, kto to wie ... :hugging:
    •  
      CommentAuthorIWA
    Dzięki dziewczyny za wsparcie!
    Ale już naprawdę jest ciężko, nie w sensie fizycznym, tylko psychicznym, mam dość czekania, nic nie chce mi się juz robić , tylko tak siedzę bezczynnie, nawet nie chce mi się już czytać czy oglądać filmy które dostałam na szkole rodzenia - już tego za dużo widziałam i czytałam, dla mnie to już czas na praktyczne zajęcia!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    IWA jak leżałam na porodówce to kobiety "terminówki" i po terminie lekarze wysyłali na schody :wink: Kilka razy wchodziły i schodziły z 4 na parter !! Chyba dwie czy nawet trzy urodziły jesio tego samego wieczora - hmmm ... tylko nie spaceruj mi sama jak coś to miej kogoś przy sobie :tooth:
    • CommentAuthoraga976
    Izunia - Twoje szkraby są normalnie superanckie - juz nie moge sie doczekac jak nam napiszesz "Mam juz swoje dzidziolki w domku - huraaaaaaaaaa"

Pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    Izunia dziękuję Ci bardzo za wsparcie tego mi teraz trzeba wiem że jeszcze czas ale tak mi się jakoś ciągnie i te skurcze mimo prochów coraz bardziej bolą...
    Iwa wiem jak to jest i trzymajmy się bo co innego nam zostało :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Magg - Lady - IWA - AniaM - Pepsia - myślę o Was non stop i wspieram jak tylko mogem :bigsmile:
    Aga976 za Ciebie też trzymam kciuki - pamiętaj !! A jak dzidziolki będą już w domku to napewno podzielę się z Wami tą wiadomością - NAPEWNO !! :crazy:
    • CommentAuthorHoga
    • CommentTimeMay 31st 2007
    No tak topik dla nowych dzidziusiów, tylko ze zdjęć nie ma i zostaly same komentarze, chyba ze tylko ja ich nie widzę:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Hoga mam problemy z załadowaniem zdjęć - nie martw się :bigsmile:
    • CommentAuthorHoga
    Izunia wieć to chyba coś z serwerem bo ja też nie mogę załadowac zdjęc
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    O maaaaaaaatko jakie duże te zdjęcia - jak je zmniejszyć :shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Izunia chlopcy przeslodcy. Widac ze podrosli no i policzki im sie juz takie fajne "pucki" robia...
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeJun 1st 2007
    AniuM te "pućki" to mają w genach po tatuśku hihihi :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
    A noski zadarte to po kim?
    Izunia no rosną super i już niedługo będą z mamą i tatą - piękne chłopaki i dorodne!!! :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeJun 1st 2007 zmieniony
    Magg i ja i M mamy zadarte kicholki - ale rodzinka mówi, że chłopaki to cały M więc niech zostanie, że noski mają po mamusi - chociaż noski hihihihi :cool:

Dziękuję Wam kobitki :winkkiss:
    •  
      CommentAuthorVall
    Izunia - Zwariowałam na widok tych słodziaków :crazy::crazy::crazy:
    --
    • CommentAuthoraga976
    Izunia - te fotki sa cudne - a dzichlopcy rosna w mgnienieu oka -skladam im z okazji Dnia Dziecka - najlepsze zyczenia - duzo slodkich chwil w zyciu:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeJun 2nd 2007
    No to czekamy na nową dzidzię pepsi ciekawe co tam....
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeJun 2nd 2007
    IZUNIA jacy oni są KOCHANI - nic tylko ich przytulać i całować! Są suuuuper nic dodać nic ująć! no i do mamy też podobni :))
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeJun 3rd 2007
    Aaaaaaaaaaaaaaa DRONKA normalnie dzięki :hugging:
    Vall :kissing:
    Aga976 dzięki wielkie - odpisałam Ci na gg i wspieram jak zawsze !!
    Magg czekam na Twoja Tosię :rainbow:

Chłopaki miewają się dobrze - jutro będe wiedziała kiedy wyjdą [wt czy śrd]. Ważą już Szymonek 2370 a Filipek 2390 - chłopaki mają apetyta jak nie wiem co, ale cieszy nas tto bardzo :cheer::clap::cheer::clap::cheer::clap:
    Jutro się odezwę papapa:tooth:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Izunia rosną jak na drożdzach - suuuuuper oby tak dalej :)) niech rosną nie tylko na wadze ale i w siłę :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Izunia najwazniejsze ze juz z nimi wszystko ok. czy beda male pampuszki czy tez szczupli to i tak sie okaze za pare miesiecy, jeszcze moze przebija niejednego urodzonego w terminie i pod wzgledem wagi i wzrostu. Fajnie ci ze juz wiesz ze blizej niz dalej!!!
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeJun 4th 2007
    Izunia my też już na nią czekamy zobaczymy tylko jak długo....
    No to lada dzień będziesz miała trzech facetów w domu - Ty szczęściaro :heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Dziewczyny Szymcio i Filipcio wychodzą do domku w środę :crazy::crazy::crazy:
    Trzymajcie kciuki :thumbup:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Izunia to w końcu będizesz sie mogła nimi nacieszyć w domku i skończy sie Twoja wędrówka do szpitala! śWIETNA WIADOMOść! Mamuśka to będziesz miała teraz zajęcia a zajęcia aż strach się bać! szukuj zapas mleka i pieluszek abyś miałam troszkę spokoju i czasu dla siebie bo nie ma nic lepszego jak suche i najedzone dziecko :))
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
    Dronka boję się ale i jednocześnie serducho mi się raduje - moja mama przyjeżdża w środę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIWA
    Witajcie oczekujące na ... lub już mające ...:))))
    Chciałbym pochwalić się w imieniu mojej żony (IWY), że dzisiaj o 12.40 urodziła nam się prześliczna córeczka - Oliwka. Zarówno mama, jak i córeczka mają się dobrze. Poród zaczął się o 10.15, skończył 12.40. Trochę męczarni było, ale to już fachowo żona Wam opowie. Oliwka mierzy 54 cm i waży 3,55kg.
    Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i każdej życzę takich przeżyć, jakie ja dzisiaj z nimi miałem (byłem przy porodzie). Pozdrawiam - Andrzej
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    HURRA IWUŚ jest już po i serdeczne gratulacje dla rodziców OLIWKI a OLIWCE dużo zdróweczka!

Tato Andrzeju daj nam znać kiedy IWUŚ wychodzi z Oliwką ze szpitala no i zapewne jest z wszystko z nimi ok jeśli nic nie wspomniałeś na ten temat!

SERDECZNE GRATULACJA DLA WAS :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    Izunia dasz sobie radę w to nie wątpię chociaz nie ukrywam, że początki będą męczące! Twoja mama jest jak skarb więc pewnie Ci dużo ale to dużo pomoże a jak nie mama to siostra :)) Masz dużo wsparcia w rodzinie i to jest bardzo ważne!
    Izunia będzie dobrze :))
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    a cha Izunia a jak kiedyś zawitasz z chłopakami u mamy to mam wielką nadzieję, że dasz znać :)) Chętnie ich osobiście zobaczę :))
    --
    • CommentAuthorHoga
    Po pierwsze gratulacje dla Iwy I męża że wreszcie mają kochaną córunie przy sobie:bigsmile:
    Izunia wiadomo, tak czekałaś na wiadomość kiedy maluszki będą w domu a jak już wiadomo że będą to lekki strach sie wkrada, dasz radę, może pierwsze dni będą troszke zakręcone ale potem sama siebie będziesz pytać czego sie tak bałaś bo przecież nie wyobrażasz sobie posiadania jednego malucha, tylko właśnie tych dwóch Twoich wyjątkowych szkrabików.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorVall
    <strong>Gratuluje Iwuś, Andrzeju i Oliwko </strong> :cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
    Ale krótki poród tylko pozazdrościć :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Iwa i Andrzej - moje gratulacje :flowers: niech Oliwka wam rosnie ku wielkiej radosci i dumie :flowers:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Izunia super ze juz jutro maluszki beda w domu, to dopiero radocha :clap:
    •  
      CommentAuthormyszorka
    :swingin:gratulacje dla naszej Iwy, jej męża i dużo buziaków dla Oliwki
    Izunia cieszę się że chłopcy będą jutro już z Wami, a radę sobie dasz, bo dzielna kobietka z ciebie.:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeJun 5th 2007
    Gratulacje dla Iwy i męża no i witamy pierwszą dziewczynkę :clap::cheer::crazy:
    Ogromne gratulacje i czakamy na wieści!!!!!

Izunia aż mi się chce uściskać Cię tak się cieszę że będziesz miała chłopców przy sobie!!!
    A próbowałaś już ich karmić piersią czy narazie butla tylko?
    --
    • CommentAuthorsaska25
    Ogromniaste Gratulację dla szczęśliwych rodziców Oliwki!!!:cheer::clap::swingin::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    Gratulacje dla dzielnego Tatusia i dla wspaniałych dziewczynek :) Oliwko rośnij zdrowo
    --
    •  
      CommentAuthor_zibi_
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    GRATULUJE IWUS SLICZNEJ CÓRUNI :flowers::flowers::flowers:I GRATULUJĘ ODWAGI TATUSIOWI:flowers::flowers::flowers:
    śliczne imię Oliwka ...........Oliwki są prze-słodkie :flowers::flowers::flowers:
    -- [url=http://www.szipszop.pl][
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    To się Naszej Izuni zacznie w domku:)) troszke obowiązków ją dopadnie i mam wielką nadzieję, że przez to Nas zupełnie nie zostawi tutaj a od czasu do czasu będzie Nas odwiedzała :))
    --
    •  
      CommentAuthorrooda
    ja tez gratuluje:) bardzo ladne imie Oliwia:)

ale mamy wysyp porodow teraz:) ktora nastepna??

czy po ostatnich zmianach na forum oprocz suwaczkow wszystkie zdjecia tez poginely?? :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    Rooda nastepna to chyba jestem ja. we wtorek rano planowana cesarka i Krzys przywita swiat :)
    •  
      CommentAuthorrooda
    • CommentTimeJun 5th 2007 zmieniony
    super :bigsmile:
    no to czekamy na nastepnego maluszka:) kolejny chlopczyk, a mowia, ze tak trudno o chlopca sie wystarac:)))
    mam nadzieje, ze wszystko sie uda!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    No albo ja jak się skurczybyki rozkręcą :bigsmile:
    A później Aniu to chyba jest mała przerwa po nas...chyba....:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    pozniej to Lady, Jemma i Inez czyli 1 babeczka i 2 kolejnych chlopcow :) tak patrzac po znajomych to malo komu w naszym otoczeniu teraz dziewycznki sie rodza, 3panow przyszlo niedawno a z naszym kolejnych 3 jest w drodze. 2 znajome nie znaja plci wiec ciekawe co to bedzie chociaz wszysscy staiwaja na chlopcow :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.