he he, ojjj nie to nadal cały tata :P tylko usta ma moje w ogóle coraz więcej rafałowych szczegółów w niej zauważam :P na nosie ma gulkę, ma krzywe małe palce, lekko odstające uszka normalnie samo zło odziedziczyła po R.
Cobraczek: Moje tylko dodalam zdjecie zurodzin gdzie byly tez inne dzieci i stad cala afera.Zdjecie usunelam i nie ma problemu.
Nie chciałam żebyś poczuła się urażona... Ale myślę, że wszystkim nam zależy na tym, żeby trzymać jakieś zasady na forum Usuwam mój komentarz dotyczący tamtego zdjęcia!
myszerej: Nie chciałam żebyś poczuła się urażona... Ale myślę, że wszystkim nam zależy na tym, żeby trzymać jakieś zasady na forum Usuwam mój komentarz dotyczący tamtego zdjęcia!
chcialabym Wam przedstawic mojego synka Dawidka, ur 16.11.11 waga 3300 i 51 cm. Co do dlugosci to w Irlandii jakos dziwnie mierza od srodka glowy wiec sie nie sugerujcie, wcale nie byl taki krotki. Obecna waga na 3 miesiace to 7kg i 64cm. zdjecia beda tylko przez pare godzin
sliwson, mi tez lezki polecialy jak to ogladalam, wspanialy pomysl na uwiecznienie nawet najdrobniejszych sukcesow dziecka :)a juz wymieklam jak sie cieszyl z darcia papierka :) slodkie:)
sliwson Tymek jest uroczy i ten jego uśmiech... jak będę miała córkę rezerwuję go na męża dla niej hehe :) Jaheira ooo kurcze, a nie zaczął miałczeć po taki obiadku?