Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

obaw chyba każda ma wiele, ja myśle jaki temperament bedzie miało moje maleństwo czy uda mi sie karmic piersią, czy nie będzie takiej możliwości jak przy Jakubie i całe multum innych. Ja co do odwiedzin to zapowiedziałam (oprócz mamy która u mnie bedzie) że dopiero po 3-4 miesiącach niech sobie przychodzą wcześniej mogą sie liczyć z tym ze ich pogonie, wiem jak było po urodzeniu Jakuba zanim doszlam do siebie a tu mi wszyscy przychodzili, jeszcze mieszkała u byłych teśiów a ta franca rodzinkę sobie zaprosiłai dopiero był harmider, nigdy więcej.

w środę wybieramy się do teściów i planujemy zostać tam do piątku - ale jak mnie coś wkurzy to spakuje manele i srrruu do domku !! W końcu to nie ZABAWKI na pokaz - rozszarpię jak mnie ktoś lub coś zdrażni 

ja też uważam że nie powinno się takich maluszków tak z rąk do rąk podawac i oglądac
sama jak odwiedzam znajome co urodziły to nigdy nie wyskakuje z propozycją żeby od razu ponosic.....bo wiem że sama bym nie chciała żeby tak każdy robił jak urodze

a czuje się jak bym miała 20 

Tosienka przeslodka no i ta czupryna... ojj wlosy bedzie miala bujne, juz ci tych warkoczy i kucyczkow zazdroszcze :)