Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiadomo jak musisz to nie ma innego wyjścia tylko osłoń go budką od wózla przed wiatrem i nie ubieraj za grubo (jedna cieńka warstwa więcej niż Ty sama)

And a moze zelem jej posmaruj albo chociaz zimna marchew czy jablko daj pociamkac?Jeszcze jej nie dawałam aż tak twardych rzeczy jak jabłko czy marchew - jesteśmy na etapie bułki i biszkoptów z twardszych rzeczy. żelu używam ale tylko w ostateczności a wczoraj nie było aż tak źle i udało się bez. Przy Gabi używałam częściej i w pewnym momencie on przestał działać :( więc teraz staram się rzadko to robić

no ale co młodego trzeba zaprowadzić do szkoły .... zmoklam , zmarzłam a dziecię szczęśliwe 

mój M pyta o co chodzi i w ogóle jak mu powiedziałam padałam juz ze śmiechu. Już nawet myślałam że może ktoś ze znajomych se jaja robi czy coś, a dziś patrzę na ogłoszenia a tam ów pan podejrzewam w kilkunastu miejscach się poogłaszał że "pomoże finansowo kobiecie, niezależnie od wieku" Tylko tak sie "zastanawiam" co ów pan chciał robić przez te pół godziny 

.