Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czyli co 2 razy przeswietlenie malej robili raz po razie??? czy byl ktos kto pomogl ci ja przytrzymac czy sama musialas dac sobie rade? pytam tak na zasadzie porownania bo mam ciocie ktora pracuje na radiologii i mniej wiecje wiem jakie zwyczaje panuja u nas...

bo u nas daja nawet jak sie jest z dzieckiem na przeswietleniu bioderek. zabezpieczaja po prostu przed promieniowaniemAniu z tego co czytam to Ty chyba z innej planety jesteś ! Jak byłam w ciąży z Weroniką - brzusio już wielki bo to był koniec czerwca, poszłam z Anią na prześwietlenie zatok. Weszłam z nią do kabiny zdjęłam jej kolczyki pani ją ustawiła i ja chciałam wyjść a pielęgniarka do mnie gdzie pani idzie musi ją pani przytrzymać
Kurde ja rozumiem 5-cio latka przytrzymać a nie babę 10 lat! Musiałam mieć bardzo zgłupniętą minę bo pani zaczęła się dziwnie tłumaczyć że takie przepisy itd - finał taki że wyszłam do przebieralni, ale nerwa miałam tym bardziej że zdaniem pielęgniarki gdybym odwróciła się jakoś tam bokiem to dziecku (Weronice) promieniowanie nie zaszkodzi w takiej ilości 

a ha i skora troche sucha i musze jej dawac duzo pic bo troche sie ociaga ale to przez gardelkjo dalam jej teraz wody i o dziwo wypila