Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Już dziś przeżywa :D No i 13 idzie z moją koleżanką do fryzjera - aż się boję co wymyślą ale prosiłam koleżankę by nie szalały za mocno
I tym sposobem moja Ania ma prezent na urodzinki które ma 14 :D Jej ojciec obiecał jej doładować konto komórkowe a co my jej damy jeszcze nie wiem ale zapewne nic wielkiego... Mam zamiar iść na ten konkurs - jak mi się uda to po nim pójdę z nią może na ciacho do kawiarenki

WERONICZKE TEZ CHCE ZOBACZYC

a Szymon na razie olewa wszystko haha - na pełzaka mu dobrze - jak coś ma w zasięgu ręki to jego.

dla Filipa :)

M zmienia prace wiec bedzie mial wiecej czasu dla nas :) jestem dobrej mysli :) zreszta mam jakies inne wyjscie ??:) musze sobie poradzic :)

Krzysko tez mial pare kleksow i byl marudny ale na szczescie noc byla ok... no a dzisiaj mi znowu w kiszkach mi jezdzi i flaki mi skreca...wczoraj w ramach terapii antykibelkowej wrabalam pol tabliczki gorzkiej czekolady i nie wiem czy samo by przeszlo czy pomoglo bo mialam troszke spokoju

).

Ponownie byliśmy na kontrolnej wizycie. Płucka są czyste !! Teraz już możemy spacerować - ale stopniowo wydłużając pobyt na dworze ...