Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jak nie to nie !! Potem przenoszę łobuziaków do łóżeczek
Czy coś w buzi, nosek czy ząbki - jessuu nawet pomyślałam, że sobie język przygryzł ...

dla Maksia i
i dla Filipa
Ucałujcie biedaków... Mi zawsze serce staje w takim momencie
dziewczyny czy Wam tez dzisiaj tak spac sie chce czy tylko ja jakas nieprzytomna cały dzien chodze?Ja pospałam około godzinki jeśli można nazwać spaniem nasłuchiwanie czy już się pomordowały dzieciaki czy jeszcze żyją
Jestem skonana jak nie wiem co, ale głowa chociaż nie boli. Nigdy wiecej nie będę czytać do takiej godziny! i nigdy wiecej książek, na których ekranizacjach ryczałam! Przepłakałam ze 40str jak wariat i nie wiem czy właśnie to płakanie mnie nie zmęczyło do zaśnięcia

patrząc w oczy M kilka razy dziś powiedziała to słodkie TA-TA aż mi się łezek zakręcił :) A M jaki szczęśliwy

Chociaż bardziej ze względu na babcię poszliśmy do tej przychodni. And gratulacje , tatuś musi być dumny

And nie wiem jak u was ale w naszym regionie jak dziecko pierwsze mowie TATA to twierdza ze upomina sie o rodzenstwoU nas też się tak mówi ale wiesz myślę że wystarczy jej go :) Ponoć najmłodszy ma najlepiej więc czemu by ona nie miała tego komfortu

no wiesz moze od razu 3 to ekipa do siatki gotowa :)

kiedy mamy 3mac kciuki za brak zolzy?

- tak argumentowaly moje 2 koelzanki starajac sie o drugie dziecko tej samej plci co poprzednie

zobaczymy
co ma byc to bedzie :]

And a co takiego czytasz jesli mozna wiedziec???Skończyłam wczoraj czytać Zielona Milę