Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
M powiedział, że jestem szalona

brawa dla Krzysia! Weronika znienawidziła nocnik :( nie wiem czemu ale za cholere nie idzie jej posadzić na nim, za to wykazuje zainteresowanie dużym kibelkiem więc czasami sadzam ją na chwilę i udało się zrobić jej raz siusiu. Tylko że nawet nakładka jest dla niej za wielka :P Zobaczymy jak to dalej będzie ale chyba poszukam innego nocniczka albo aż jej ten bunt przejdzie trzeba poczekać :(

Co ciekawe - tylko do mnie, nawet jak jest MM w domu. Jak jest u babci to mu rzadko przeszkadza.

i chyba nie ma zamiaru wstać, a jak ją nie to że budze, tylko krece się, to otwiera oczy, przytula swojego przytulaka (tą szmatkę) i dalej śpi..heh..mam nadzieję,że to tylko taki dzień..oki ostatnio tak zdażalo jej się spać, ale nie AŻ tyle (góra tak do 10)..
, mój M i teściowa ciagle mająopryszki, ale ja ogólnie nie pozwalam Hani całować w usta, a M już daaaaaawno nie miał..wieć nie wiem co to, może jakieś przebarwienie od ślinki bo w tym miejscu ciągle ma najwięcej bąbelków od śliny..
Mój Bastek woła jeszcze o butelkę co najmniej 2-3 razy w nocy, a jak jest ciepło to nawet z 5-6 razy
Nie mam pojęcia jak nauczyć go spać ciurkiem, bez podjadania przez sen
Macie dziewczyny jakieś rady, bo my już padamy skonani, a mały ciągle nie sypia jak trzeba? Były 2 super tygodnie (między ząbkami) kiedy spał po 5h, podjadł i potem znów 3h i znów kilka siorbnięć i już do samego rana. Potem jednak znów ząbki i dupa, znowu nie śpi tylko co 1-2h woła 

Inez znam to-jak tylko słysze postekiwanie i wiercenie wiem ze zaraz bede musiała tyłek podniesc

Daj mu porządnie się najeśc na kolację i spróbuj go uśpić w nocy bez butelki. Ja oduczałam jedzenia Maksia w nocy podczas przestawiania z cyca na butelkę, był płacz ale po tygodniu zaczął przesypiać całe noce.