Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba że wyczuję kupkę - ale to się rzadko zdarza

Odnośnie odchudzania po porodzie hihihihi jest taka sprytna metoda. Ostatnio oglądałam, czy czytałam, już nie pamiętam, że mleko w godzinach 21-24 ma największą zawartość tłuszczu i jest najbardziej wartościowe. Także jakby w tych godzinach karmić, jak najwięcej, to by tłuszczyk z pupki schodził szybciej.

Ostatnio po tych wszystkich smakołykach jak narobi w pieluchę to aż nos wykręca, nie mówiąc już o tych wszystkich kolorach tęczy. Pocieszam się tym, że z czasem sytuacja się unormuje i zacznie On normalnie sypiać, a wtedy może sobie troszkę odpocznę. W dzień jestem tu zazwyczaj sama, Bastek raz jest grzeczny, innym razem szaleje, więc nawet na chwilkę nie daję rady zasiąść do kompa, czy zrobić cokolwiek innego. Wszędzie muszę Go ze sobą zabierać, razem pierzemy, myjemy naczynia, gotujemy, sprzątamy... Ciągam Go w bujaku po całym mieszkaniu
A jak się nam to nie udaje, to MM wieczorem zapieprza jeszcze w chacie lub bierze małego, a ja ogarniam co nieco. Cały czas Bastek domaga się uwagi, więc sobie rozmawiamy, coś Mu opowiadam lub pokazuję jednocześnie robiąc coś w chacie. Wieczorami wiadomo: kąpiel, kasza, spanie... Nasza kolacja, chwila tylko dla siebie i wyro, bo przecież w nocy może być różnie. Ponieważ Bastek w nocy je często cycki mam nadal duże i pełne, więc nie sypiam na brzuchu bo boli i leje się z nich.