Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
 ). My jestesmy  niskotemperaturowe i przy temperaturze 37.9 juz jestesmy nie do zycia. Nie bagatelizowalabym tej temparatury,trzeba obserwowac.
). My jestesmy  niskotemperaturowe i przy temperaturze 37.9 juz jestesmy nie do zycia. Nie bagatelizowalabym tej temparatury,trzeba obserwowac.

. Ale obserwuj.
. Ale obserwuj.
       Wsio byłoby dobrze, gdyby nie to, ze te kupska - plamy po nich - za cholerę nie chcą zejść
 Wsio byłoby dobrze, gdyby nie to, ze te kupska - plamy po nich - za cholerę nie chcą zejść  Używam persil żel sensitive dla niemowląt a przecież to nie byle jaki żel... - i nic
 Używam persil żel sensitive dla niemowląt a przecież to nie byle jaki żel... - i nic  Czy możecie polecić mi coś sprawdzonego, by w końcu te plamy poschodziły? W przeciwnym razie nie będę miała w co ubrać Misiaka - kończą Nam się bodziaki
 Czy możecie polecić mi coś sprawdzonego, by w końcu te plamy poschodziły? W przeciwnym razie nie będę miała w co ubrać Misiaka - kończą Nam się bodziaki  
      żywam persil żel sensitive dla niemowląt a przecież to nie byle jaki żel... - i nic Czy możecie polecić mi coś sprawdzonego, by w końcu te plamy poschodziły
Katka, u nas było to samo. Kupiłam mydło Biały Jeleń w kostce i robiłam tak - po zakupkaniu spłukiwałam letnia wodą, smarowałam bodziaka tym mydłem, mocno wcierałam z obu stron, a potem pranie. I schodziło pięknie!
Cobraczek, ja bym zaczekala z wprowadzaniem czegokolwiek innego nizeli mleko
Cobraczek, zaczekaj, brzuszek na tym etapie może jeszcze źle znosić takie nowości...
 Zapytalam,poniewaz od 4 miesiaca mozna juz podac i jabluszko i marchewke.Zastanawialam sie czy podanie ich tydzien wczesniej moze zaszkodzic...
Zapytalam,poniewaz od 4 miesiaca mozna juz podac i jabluszko i marchewke.Zastanawialam sie czy podanie ich tydzien wczesniej moze zaszkodzic...
      Moja panna od pewnego czasu jak się skupczy, to po same pachy. Tym sposobem bodziaki mamy wszystkie okupczone

A w ogóle to moja córeczka od wczoraj daje buziaki
Hussy, no macie super! U nas buziaki są zarezerwowane na razie dla chłopca w lustrze

Dziewczyny!!! Moje 11,5 miesieczne dziecko zaczelo UWAGA!!!! RACZKOWAC!!!!! jestem bardzo dumna z mojej Marysi bo nie spodziewalam sie, ze kiedykolwiek ruszy na czterech

Ide do fryzjera zetne je do ramion i moze troche odzyja (teraz mam do pol pasa). Zazywalam tez witaminy ale przestalam bo zaczelam podawac malemu vibomil i dostaje jeszcze D,stwierdzilam ze jeszcze gdybym ja brala to juz byloby to za duzo i odstawilam...
 Ide do fryzjera zetne je do ramion i moze troche odzyja (teraz mam do pol pasa). Zazywalam tez witaminy ale przestalam bo zaczelam podawac malemu vibomil i dostaje jeszcze D,stwierdzilam ze jeszcze gdybym ja brala to juz byloby to za duzo i odstawilam...Tu nic nie dadza wiatminy,bo te wlosy musza poprostu wypasc
KATKA u nas jak tak było to zmieniliśmy pieluchy na rozmiar większy i się kupy na bodziakach skończyły
może tu jest problem ?
Katka a moczysz przed praniem te ciuszki? ja moze i wszystko schodzi ladnie
 Organizm sam sobie da radę z taką małą temperaturą
  Organizm sam sobie da radę z taką małą temperaturą  

, dylematy dotyczące cycozwisania
, dylematy dotyczące cycozwisania  i refluks w 3 trymestrze - tez miałam i jeść nie mogłam
 i refluks w 3 trymestrze - tez miałam i jeść nie mogłam  

A jak to jest z laczeniem ze skrzypem,chyba pisalas ze te 2 herbaty w polaczeniu bardzo dobrze wplywaja na metabolizm. Chyba tez sprobuje...