Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedział, że jakby się to powtórzyło, to żebym na Niekłańską z nim jechała to go prześwietlą czy jakoś tak... Ale na razie jest spokój. Śpi... Mam nadzieję, ze to się nie powtórzy!
A i wiecie co? właśnie się dowiedziałam, że od 1 października nie mam pracy! Grupowe zwolnienia... Nawet wychowawczy mnie nie uchroni... Jedynie L4 w ciągłości max 182 dni...
Ten atak płaczu trwa tylko chwilę ale jest baaaardzo intensywny jakby ją coś bolało i zaczyna tak płakać na przewijaku. Nie można pieluszki zmienić bo nóżki sztywne.
myślałam , że to jeszcze nie czas... z resztą jak myślicie szybko czy normalnie?
Dziewczyny a czy przy kolce byłby spokojny wieczór i przede wszystkim noc?
Noc to w ogóle przespana cała...
U nas jedynym w miarę stałym punktem dnia jest wieczorna kąpiel/ karmienie/ sen - kładziemy Miśka tak ok 18-19... a reszta doby to raczej spontan- no u mnie kapiel i spanie zawsze miedzy 18-19, ale z tym jedzeniem wlasnie ciezko bo znow nie chcial jesc kolacji, pewnie wstanie po 20 albo 21 na cycusia..
Ja zamówiłam na okna siatki na ramie- służą drugi sezon, normalnie świecę światło, a komarów niet myslalam o Rajdzie na komary do kontaktu co myslicie?
Jakich używacie kremów przeciwsłonecznych dla swoich dzieci??
dzięki już zerkam:)))) jest zestawienie analiz składów wielu kremów przeciwsłonecznych - warto zerknąć :-)--
Maly od kilku dni jest bardzo placzliwy..marudny..prezy sie i na rekach by siedzial ( a i tu potrafi plakac , wrecz wyc). Jedynie noce przesypia