dziewczyny na forum jest pełno linków w tematach różnych, zwłaszcza Amazonka wkleja je w różne topiki proponuje ten temat i jeszcze jeden jako formę uporządkowania linowni na forum. niech ten temat będzie linkownią typową,a pozostałe niech będą dyskusjami. łatwiej będzie znaleźć cenne linki, a i dyskusje beda prowadzone w innych topikach chętniej bez przerywania ich wciąż poj. linkami, które zaraz umykają... co Wy na to? a przede wszystkim Ty nasza mistrzyni w zdobywaniu cennych linków Amazonko?
Vicky super pomysl!! mysle ze zebranie wszystkich cennych info (czyli linkow) w jednym miejscu bedzie bardzo wygodne dla npr-owych specow jak i laikow. Czasami czlowiek by zajrzal i poczytal ale szukac w roznych miejscach to troche ciezko. Jak bedzie to wszystko zebrane pod 1 tematem to moze nawet ja skusze sie poprzegladac ;)
Amazonko a moze tak temacik w wiki28dni zrobisz pt. LINKOWNIA? przynajmniej by zostalo ku pamieci i dla przyszlych uzytkowniczek??
tu są linki ukazujące szyjkę macicy. Duzo się stąd dowiedziałam, a zanim trafiłam tu, nie wiedziałam nawet jak to wygląda i że sie bada :) Proszę : www.gardenoffertility.com/cervix.shtml www.singer.ch/images/zervix.jpg www.nationmaster.com/wikimir/images/upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1c/Cervix.jpg/300px-Cervix.jpg www.phac-aspc.gc.ca/slm-maa/slides/exam-test/images/r182.jpg http://www.medicinenet.com/images/illustrations/female_structures.jpg http://www.fertiliteit.info/images/fertiliteitezt/combi_cervix.jpg
jeśli linki nie są aktywne zapraszam na mój czerwcowy cykl, gdzie na stronie 5 komentarzy te linki z wiadomości są aktywne i bez problemu można wszystko przejrzeć, ciekawe sprawy !
Ale w czym rzecz właściwie, bo ja coś nie kumam? Chyba za ciemna jestem. Chodzi o to, żeby tu wrzucać linki zgodnie z tematem powyżej, a nie w ciekawostkach? Fakt, że nawet zapomniałam całkiem o tym wątku.
Ama w ciekawostkach są tez inne ciekawe rzeczy ktore mnie akurat interesuja i po to sa osobne topiki zeby jakiś porządek na tym forum był. bo pełno wszędzie offtopów.