Zacznij nową dyskusję

Aby pisać na forum, musisz się zarejestrować. Zarejestruj się

Wszystkie dyskusje

Kategorie

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeJul 21st 2009
      0 punktówpermalink
    Prolaktynko, nie ten wątek, poszukaj jakiegoś o IUI.
    --
  1.   0 punktówpermalink
    czesc! Czy mogłą by mi któraś z Was wyjaśnić o co chodzi z tym testerem płodności?bo jakoś nie mogę tego rozgryźć...:confused:
    •  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeAug 7th 2009
      0 punktówpermalink
    Są różne testery na rynku, które na podstawie statystyki i np. stężenia hormonów dają Ci "zielone światło" w dni niepłodne i czerwone w płodne, nie będę wymieniać nazw. Są takie na które się siusia, są krystalizatory śliny itp. Po to te oznaczenia na wykresie, niektóre użytkowniczki korzystają z tego typu nowinek (które mają nota bene gorszy PI niż NPR).
    --
  2.   0 punktówpermalink
    dzięki:smile:
    •  
      CommentAuthoriks79
    • CommentTimeAug 21st 2009
      0 punktówpermalink
    Hello, jak wyszukać na forum interesujący nas watek lub dyskusję? szukam czegoś o obserwacji ruchów plodu wg Cardiff i nie mogę nic znaleźć:(
    •  
      CommentAuthorNovemberRain
    • CommentTimeAug 21st 2009 zmieniony
      0 punktówpermalink
    może nic nie ma?
    Wyszukiwarkę masz na głownej stronie forum, zaraz pod różowym górnym menu.
    --
    •  
      CommentAuthorTadaraś
    • CommentTimeDec 21st 2009
      0 punktówpermalink
    Witam wszystcie panie, jest mi bardzo miło, że mogę dołączyć do Waszego grona:)
    --
    •  
      CommentAuthorTadaraś
    • CommentTimeDec 21st 2009
      0 punktówpermalink
    :bigsmile: Na razie zaczynam, można powiedzieć raczkuję, ale mam nadzieję, że znajdę bratnie dusze...
    --
    •  
      CommentAuthorluizzz
    • CommentTimeJan 9th 2010
      0 punktówpermalink
    witam!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBasia1125
    • CommentTimeFeb 28th 2010
      0 punktówpermalink
    Witam się na foru.
    Na razie nie mogę się tu odnaleźć i forum wydaje mi się malo przejzyste ale to pewnie dlatego, że przyzwyczailam się do innego stylu.
    Z czasem na pewno się wdrożę :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
      0 punktówpermalink
    Najłatwiej zacząć od ABC eksperta w Bazie wiedzy.
    -- Czy ktokolwiek miał jakiekolwiek utrudnienia w dostępie do anty w Polsce? Patrz: wątek "bzdury i fakty o antykoncepcji"
    •  
      CommentAuthorBasia1125
      0 punktówpermalink
    Ale mi chodzilo o forum, że nie mogę sie tu odnaleźć:wink:
    A teraz jestem na początku 11 cyklu obserwowanego, więc jakie takie pojęcie o npr mam :wink:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
      0 punktówpermalink
    Najwyższy czas. Niedługo będziesz doświadczona.
    -- Czy ktokolwiek miał jakiekolwiek utrudnienia w dostępie do anty w Polsce? Patrz: wątek "bzdury i fakty o antykoncepcji"
    •  
      CommentAuthoratomcia
    • CommentTimeApr 15th 2010
      0 punktówpermalink
    Witam, jestem tu nowa (wcześniej testowałam 28dni przez 30 dni). Wpisałam na początku w opisie wykresu metodę jako własna, ale chodzi mi o Rotzera, gdzie to mogę zmienić? Szukam i szukam i nie znajduje... Z góry dziękuję za pomoc.
    •  
      CommentAuthoratomcia
    • CommentTimeApr 16th 2010 zmieniony
      0 punktówpermalink
    Dziękuję Deszczyku, ale i tak nie mogę znaleźć tych zaawansowanych opcji... a raczej sobie radzę z takimi rzeczami... :( w ogóle nie widzę tego "Edytuj wykres".
    •  
      CommentAuthorbewe82
      0 punktówpermalink
    jeśli jesteś aktualnie na swoim wykresie, to "Edytuj wykres" jest u góry po lewej stronie. Należy następnie kliknąć na "Włącz opcje zaawansowane" (na żółtym tle). Bez kłopotu zmienisz i metodę, kategorię, termometr i miejsce pomiaru.
    •  
      CommentAuthoratomcia
    • CommentTimeApr 16th 2010
      0 punktówpermalink
    no to zonk... Ja nie mam edycji wykresu :cry: tylko cyklu i profilu, i nigdzie nie mogę znaleźć opcji zaawansowanych.
    •  
      CommentAuthorbewe82
      0 punktówpermalink
    Ups, miałam na myśli "Edytuj cykl". Tam to jest. Jak klikniesz to zobaczysz na dole na żółtym tle "włącz opcje zaawansowane" (no chyba że stale je masz włączone, to tym bardziej dasz radę zmienić metodę).
    Naprawdę, jak wejdziesz na swój bieżący wykres nie masz u góry, po lewej kolejno:
    Dodaj nowy cykl
    Edytuj cykl
    Udostępnianie wykresu itd. ???
    •  
      CommentAuthoratomcia
      0 punktówpermalink
    Dziękuję Ci za dobre chęci, ale te opcje zaawansowane migają mi przez pół sekundy, coś jest nie tak. Potem ich nie widać, Podobnie dzieje mi sie ze statystykami, będę wołać o pomoc do Damazego - Heeelp!!! Juz napisałam do ekspertów.
    •  
      CommentAuthorMUTI84
    • CommentTimeApr 20th 2010
      -1 punktpermalink
    jak wstawić obrazek na forum
  3.   0 punktówpermalink
    Polecam wątek "jak wstawiać zdjęcia".
    --
  4.   0 punktówpermalink
    atomcia: Dziękuję Ci za dobre chęci, ale te opcje zaawansowane migają mi przez pół sekundy, coś jest nie tak. Potem ich nie widać, Podobnie dzieje mi sie ze statystykami, będę wołać o pomoc do Damazego - Heeelp!!! Juz napisałam do ekspertów.

Nie masz przypadkiem zablokowanych pop-upów (wyskakujacych okienek)? Ustawienia prywatnosci w przegladarce.
    --
    •  
      CommentAuthoratomcia
    • CommentTimeJun 17th 2010
      0 punktówpermalink
    tequila, już wszystko działa :) ekspert szybko pomógł
    • CommentAuthor_Dotti_
    • CommentTimeJun 22nd 2010
      0 punktówpermalink
    Witam wszystkich. To mój pierwszy raz na tej stronce. Muszę przyznać, że na dzien dobry - Rewelacja :) :clap: Szkoda, że wcześniej o niej nie wiedziałam. Bym się całego zeszłego miesiąca nie męczyła z jakąś kartką i długopisem.

5.   0 punktówpermalink
    Witam, tak sie przygladam swojemu obecnemu cyklowi i nie bardzo do mnie przemawia. http://28dni.pl/cycles/143549
    --