Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeJan 23rd 2012 zmieniony
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Magda
    straszne... słabo się robi jak się to ogląda. Ja nie mialam labioplastyki bo wargi mam ładne, jednak widze że lekarz je nieco naciągnął i przy przy okazji szycia dziurki nieco się skróciły.
    --
    •  
      CommentAuthorbellybaby
    • CommentTimeJan 30th 2012
      6 Oooo Zgłoś moderatorowi permalink
    Małe zestawienie:wink: (w ciąży na plusie 26 kg!!!!!!, do zrzucenia 14!!!!)

--
    •  
      CommentAuthorSabakuma
    • CommentTimeJan 30th 2012
    Bell no to ja mam większą jak to napisałam u siebie mortadele. A najlepsze jest to że ten flak chyba bardziej się trzęsie niż moje cycki jak podskoczę .
    --
  1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Bellybaby, gdzie Ci się te kilogramy schowały!? Brzuszek miałaś malusieńki :)
    --
    •  
      CommentAuthorbellybaby
    • CommentTimeJan 31st 2012
    The fragile-no właśnie kurna, gdzie?! sama nie wiem...:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
      4 Oooo Zgłoś moderatorowi permalink
    porownanie.
    ostatnie zdjecie w ciazy - 120kg - 16,5kg na plusie
    4 tygodnie po orodzie - 105kg - do wagi przedciazowej 1,5kg

--
    •  
      CommentAuthorbellybaby
    Talka, sporo "zeszło" co nie? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    kilogramowo tak, centymetrowo raczej nie.... chociaz kolezanka mi mowi, ze wygladam chudziej niz przed ciaza :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormarianna27
    • CommentTimeFeb 5th 2012
    Talka ładnie schodzi! Za szybko tez nie może, bo skóra nie nadazy się napinac..
    Biedna jesteś z tymi rozstepami, ale smaruj kremami to większość szybko zniknie a zblednie na pewno!
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    eeee Talka wg mnie szybko Ci brzuch znika :wink:
    i rozstępy jakby dużo jaśniejsze ?
    czy mi się wydaje ?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    wydaje się niestety. ale brzuch to spoko loco - damy radę. połóg się skończy, to zacznę ćwiczyć :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorSabakuma
    Talka ja jeszcze mam zakaz ćwiczeń ale ja po CC. A brzuch naprawdę znika.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    No po CC to inaczej :-)
    --
    •  
      CommentAuthorjenny1983
    Mój mąż kupił kinecta i grę active2, a w planach mamy zakup zumby. To ma być sposób na zrzucenie tych 4 kg, które nie chcą zejść :)) Marzy mi się zobaczyć na wadze 64kg :)))
    --
  2.   Zgłoś moderatorowi permalink
    U mnie z waga jest jakas porazka.
    Teraz waże 55kg.. a przed ciazą było 58kg.
    Jak tak dalej ojdzie to wszytskie ubrania bede musiała zmniejszać bo mi z tylka zleca :/
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeFeb 5th 2012 zmieniony
    kurde my od roku mamy kinecta i milion gier [zumbę, fitnes, dance central i wiele wiele innych] i zamiast się wziąć za siebie to ja narzekam a kinecta tylko z kurzu wycieram przy sprzątaniu :devil:
    tylko kurde w dzień przy Małej nie bardzo mam jak a wieczorem mi się nie chce :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    nightingale_84: U mnie z waga jest jakas porazka.

no faktycznie porażka jak chuj :tongue::tongue::wink:

ja przed ciążą miałam 62 kg
    teraz mam 69 :confused:

i oddałabym wszystko, żeby mieć 58 na przykład :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_sushi_
    A u nas kinect prawie codziennie wieczorem:-) Wczoraj nawet z sąsiadami graliśmy w kręgle, siatkówkę i boks .
    Po zumbie ledwo do łazienki mogę się doczołgać:devil:
    A dziś kupiłam sobie jeszcze twistera, odkurzę też rowerek stacjonarny. Bo nie mogę patrzeć na moje zwisy brzuszne :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
    TEORKA: no faktycznie porażka jak chuj

właśnie ja mam 10kg więcej niż przed ciążą :cry::cry::cry: ale za to tyle samo ile przed odchudzaniem
    --
    •  
      CommentAuthorjenny1983
    Teo, a nie chcesz sprzedać zumby po taniości ?:wink: Chętnie nabędę :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    JENNY priv :wink:

bladykot: właśnie ja mam 10kg więcej niż przed ciążą :cry::cry::cry:

no ja póki co 7 :cry::cry::cry::cry:
    --
  3.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Teo to mozemy sobie rece podac...jakies 4 lata temu zakupilam nintendo wii...odpalilam ze dwa razy i teraz to chyba nawet nie wiem gdzie jest....od jakiegos czasu mamy w domu playstation 3 z kontrolerem ruchu a ja nawet dziecku nie potrafie tego odpalic ;/ wszyscy zachwalaja kinecta...wiec juz raz napomknelam Polowkowi ze moze bysmy dokupili do naszego (czyt.Polowkowego) xboxa...tylko parsknal smiechem, ze najpierw musialby miec program do zaciagniecia mnie przed caly ten sprzet :))) ale moze po porodzie sie zmotywuje i postanowie troche poruszac w domowym zaciszu?? kto wie....
    --
    •  
      CommentAuthorjenny1983
    o matko, spaliłam 33 kalorie w your shape, a już mnie kolka złapała:shocked::shocked::shocked: chyba czas poprawić kondycję:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    psycho_patka: tylko parsknal smiechem, ze najpierw musialby miec program do zaciagniecia mnie przed caly ten sprzet :)))

jak mąż znajdzie ten program to ja poproszę ! :bigsmile::bigsmile:
    bo mnie chyba też trzeba jakąś nadludzką siłą wziąć i postawić przed kinectem :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
      2 Oooo Zgłoś moderatorowi permalink
    jenny1983: o matko, spaliłam 33 kalorie w your shape, a już mnie kolka złapała:shocked::shocked::shocked:

jak ja ostatnio jogę próbowałam to Mateo musiał ekipę z dźwigiem wzywać coby mnie z podłogi pozbierali bo jak się wygięłam do tyłu tak się odgiąć nie mogłam :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
    o kurcze a mi się marzy taki sprzęt tylko my nawet plazmy w domu nie mamy. Chyba namówię męża by mi kupił. Teo a może chcesz sprzedać :0 obiecuję że go będę odkurzać
    --
  4.   Zgłoś moderatorowi permalink
    mkd plazma nie jest niezbedna...:) ja cwiczylam (te 2-3 razy) przed zwyklym tv....
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    mkd: Teo a może chcesz sprzedać :0

wiesz myślę jednak, że nie będę gorsza niż pozostałe tutaj dziewczyny i się jednak zaprę :devil:
    także niestety ale chyba nie dobijemy targu :devil:

poczekam tylko jak się przeprowadzimy [już niedługo] i będziemy mieć salon 6 metrów na 4 metry więc miejsca do ćwiczeń wystarczająco dużo :cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_sushi_
    TEORKA: także niestety ale chyba nie dobijemy targu

TEO pies ogrodnika:fingersear:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    _sushi_: TEO pies ogrodnika:fingersear:

przecież napisałam, że będę ćwiczyć ! :tongue::tongue::tongue::wink:
    --
  5.   Zgłoś moderatorowi permalink
    TEORKA: no faktycznie porażka jak chuj :tongue::tongue::wink:

No jak tak dalej pójdzie to znikne całkiem i to porazka bedzie!
    A tak na serio to przez to dupa mi zmalała a miałam taka fajną.. :sad:
    --
    •  
      CommentAuthor_sushi_
    TEORKA: przecież napisałam, że będę ćwiczyć !

zobaczymy, zobaczymy:devil:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
    teo możemy się umówić że dam ci czas do namysłu do lipca , bo pewnie zestawu ćwiczeń dla ciężarnych to tam raczej nie ma.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    no w ciąży to raczej nieee
    chyba, że jogę ale też nie wiem czy akurat te ćwiczenia można...

ok to do lipca :D
    my się za miesiąc przeprowadzimy i zobaczymy czy mnie nowy wielki salon zachęci :devil:
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 6th 2012
    Mój kinect tez zarasta. Teraz ćwiczyć nie moge jeszcze conajmniej 3 tygodnie. Szwy nie chcą mi się rozpuśćić i zaczyna ciągnąć w środku.:cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorMagdalena
    Teo, jak Mateo tu wejdzie i zobaczy, że wyprzedajesz jego sprzęcior, to Ci manto spuści.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    Magdalena: Teo, jak Mateo tu wejdzie i zobaczy, że wyprzedajesz jego sprzęcior, to Ci manto spuści.

lubię to !! :boogie::boogie::boogie:

poza tym on tu nie wejdzie, nie ma takiej opcji :peace:
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 19th 2012 zmieniony
    Dawno tu nie pisałam.
    Mija 5 tygodni od zabiegu plastyki krocza. Jutro mam wyciąganie szwów które sie jeszcze nie rozpuściły. Po kapieli udało mi się wyjąć 6 supełków które były w zasięgu moich palców.
    Czuję że za tydzień będę już rozdziewiczona HURRRA :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeFeb 19th 2012
    _Magda_: Czuję że za tydzień będę już rozdziewiczona HURRRA :bigsmile::bigsmile:

koniecznie będziesz musiała zdać relację haha :devil:
    zwłaszcza co do mężowych odczuć :cool:
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 19th 2012 zmieniony
    Można sie spodziewać pikantnej opowieści hehe. Nie tak serio to pewnie będziemy raczej spięci i jak zazwyczaj wygląda pierwszy raz, może nie byc przyjemnie. Trzeba sie będzie powoli dotrzeć.:wink:
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 25th 2012
    Wczoraj był pierwszy raz
    Podsumowując było cholernie ciasno przy wlocie, ale jak się rozgrzałam nic już nie bolało.
    Nastawiałam sie że będzie dużo gorzej, ale wiem że z czasem już to miejsce nie będzie takie napięte i nie będzie tak boleć (ból pierwsze dwie minuty). W pochwie jest idealnie. Tam nic nie boli, a ja czułam każdy ruch partnera. Członek przylegał do każdej ze ścianek
    Z mojej perspektywy konieczności zabiegu, BYŁO WARTO!!!
    Druga rzecz która mnie bardzo cieszy, przez te 6 tygodni nie miałam infekcji pochwy, co wcześniej zdarzało mi się miesiąc w miesiąc.
    Teraz wszytsko jest ładnie zamknięte.
    Mąż "obsługiwał" mnie tam językiem i powiedział że czuje teraz różnicę bo wcześniej czuł że liże śluzówkę a tym samym śluz.
    Widzę że bardzo mu się podobało te nowe wnętrze i sam podkreślał że jest idealnie.
    No i tak myślałam że będzie. Facet mówi że jest wszytsko ok, żaden zabieg jest niepotrzebny, ale jak już jest PO, to sie okazuje że wcześniej nie było dobrze.
    Jestem bardzo zadowolona, a gdy ciasnota wlotu pozostanie aż do następnej kontroli za 2-3 miesiące, lekarz natnie troszkę skalpelem.
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
    Magda, a po takiej interwencji poród drogami natury jest jeszcze możliwy?
  6.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Sam poród chyba byłby możliwy,tyle że pewnie zniszczył by efekty operacji. Wszędzie, gdzie o tym czytałam, piszą żeby na tego typu zabiegi decydować się po zakończeniu prokreacji, że wcześniej to bez sensu.
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    Raczej nie jest możliwy. Ja sobie nie wyobrażam teraz żebym mogła coś przez "siebie" przecisnąć hehe...
    Jestem teraz taka ciasna jak byłam zaraz po rozpoczęciu życia seksualnego :crazy: co też nie jest do końca takie wspaniałe. Ten ciasny wlot narazie boli i przy każdym szarpnięciu partnera w inną stronę, boję się że się rozerwę. No ale mamy jeszcze czas na docieranie się i nacięcie skalpelem w ostateczności.
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
    • CommentTimeFeb 27th 2012 zmieniony
    _Magda_: Jestem teraz taka ciasna jak byłam zaraz po rozpoczęciu życia seksualnego :crazy: co też nie jest do końca takie wspaniałe. Ten ciasny wlot narazie boli i przy każdym szarpnięciu partnera w inną stronę, boję się że się rozerwę. No ale mamy jeszcze czas na docieranie się i nacięcie skalpelem w ostateczności.

Miałam dokładnie ten sam problem bo moim ponownym zszywaniu z tym, że nie widziałam, że można to ewentualnie nadciąć skalpelem. Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że się z biegiem czasu trochę samo rozciągnie ale tak się nie stało:P
    Teraz już mi się nawet nie chce kombinować bo kolejny poród przede mną więc już się nie dam tak pozaszywać drugi raz i tyle :)
    --
  7.   Zgłoś moderatorowi permalink
    _Magda_: Raczej nie jest możliwy. Ja sobie nie wyobrażam teraz żebym mogła coś przez "siebie" przecisnąć hehe...

A nie byłoby po prostu tak, że mogłoby dojść do pęknięć wszędzie tam, gdzie były szwy po operacji (brr!)? Tak sobie gdybam. Tak czy inaczej, chyba nie warto próbować :tongue:
    --
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 27th 2012 zmieniony
    sliwson
    a u mnie chyba się naciaga jednak ta skóra. Mąż mnie intensywnie rehabilituje teraz dzień w dzień.
    Wczoraj nasz trzeci raz był wspaniały:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Bałam się tylko czy aby się nie za bardzo forsuję jak na 6 tygodni po zabiegu.

hydrozagadka
    jak już to rodziła bym przez CC. Nie chciała bym tego niszczyć i przechodzić przez to jeszcze raz.
    Teraz jest super, rewelacja, czuję że odżyłam. Czuję się atrakcyjna w tym miejscu i chce mi się z tego korzystać. Naprawiłam stronę fizyczną i moją psychikę przy okazji. :wink:

Na to konto w końcu dzisiaj wezmę kąpel w wannie. Do tej pory to było niemożliwe bo od razu miałam infekcję. Pochwa pełna wody..:neutral:
    --
  8.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Przy CC tez nie ma gwarancji,że będzie doskonale i że np szwy się nie rozejdą.
    Chciałabym tylko podkreślić, że porody SN z reguły nie sa taką masakrą piłą mechaniczną. Mnie nic nie wisi, nie odstaje, woda się nie wlewa. Moim przyjaciółkom tez.
    Dziewczyny, które jeszcze nie rodziły- nie bójcie się naturalnych porodów!
    -- [url=http://www.szipszop.pl]
    • CommentAuthor_Magda_
    • CommentTimeFeb 27th 2012
    Ja nie po to piszę o moim przypadku żeby kogoś przestraszyć. Po prostu miałam pecha (duże dzieci, przegroda w pochwie i złe zszycie).
    Nie planuje juz dzieci więc opcja CC jest na wypadek wpadki. Juz za dużo przeszłam z moim kroczem żeby ktoś tam znowu ingerował. Dobrze mi tak jak jest i nie chcę tego zmieniać.
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
    • CommentTimeFeb 27th 2012
    szczypta_chilli: Przy CC tez nie ma gwarancji,że będzie doskonale i że np szwy się nie rozejdą.
    Chciałabym tylko podkreślić, że porody SN z reguły nie sa taką masakrą piłą mechaniczną. Mnie nic nie wisi, nie odstaje, woda się nie wlewa. Moim przyjaciółkom tez.
    Dziewczyny, które jeszcze nie rodziły- nie bójcie się naturalnych porodów!

Oj tak, zdecydowanie!
    Żeby Dziewczyn nie przestraszyć:)
    U mnie takie jazdy były nie po samym porodzie tylko po spartaczonym szyciu krocza a to już inna bajka!
    Zdecydowanie, mimo, że dużo przeszłam uważam, że poród SN jest o niebo lepszy niż CC!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.