Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Poza tym nie dotykam odkurzacza, zwykle też to mój mąż wynosi śmieci. Pranie, mycie łazienki, mycie podłóg: pół na pół. Nie ma urządzenia w domu, którego nie potrafilibyśmy obydwoje obsłużyć. Mamy podobne podejście do porządku: dom to nie szpital, nie musi być sterylnie, ale nie może też brzydko pachnieć
, najważniejsze, żeby było przytulnie.
, ale pracuję nad tym 
czasem trudno jest uznać, że np. mycie podłogi może się odbyć na sto sposobów i mój niekoniecznie jest najlepszy

nas zukład jelsi chodzi o prowadzenie domku jest typowo parterski... a mąz jest wyjątkowo dokladny w sprzątnaiu
bardziej niz ja... a i gotowac lubi i często w weekdny to robi...
jesli idzie o porzadki to ja nie znosze sprzatac i na szczescie rzadko to robie (w naglych syt jak cos sie rozsypie hehehe). M zmywa po obiedzie, rozwiesza pranie czy wiesza firanki. Okna z reguly myjemy wspolnie :) Gotuje glownie ja bo lubie ale jesli ma byc gulasz to zawsze mojego M, robi najpyszniejszy na swiecie :) no i kruche ciasteczka w jego wykonaniu tez rewelacja!!!

dla mnie ta czesc to za kare doslownie :)
Ja już bym chyba wolała się zająć wychowaniem dzieci i np. rozwijaniem swoich zainteresowań, pracą społeczną. Jeśli miałabym pracować, to dlatego, że to lubię, a nie dla niezależności.

), moj maz zarabia tyle, ze starcza nam na wszystko, choc nie ma mowy o szalenstwach. Lubie gotowac, sprzatam, bo trzeba, dziecmi sie zajmuje z radoscia, bo to moje. I wcale mi nie teskno do godzin biurowych, upierdliwego szefa. Moi szefowie sa rozkoszni, wymagaja przestrzegania harmonogramu i stania na strazy budzetu, ale moge ich calowac ile chce, i nikt mnie nie oskarzy o sexual harrasment 

Wiadomo,ze praca w domu jest sto razy ciezsza niz po za domem