Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Odkurzacza/suszarki jeszcze nie próbowałam, ale znając mego synka to on uwielbia przy takich dźwiękach zasypiać (więc i tak go nie nakarmie), więc chyba niektóre dzieci tak po prostu mają. Gorzej, że mi na wadze nic nie przybrał od zeszłego ważenia. Poczekam jeszcze kilka dni i jak dalej nie prybierze (a on idzie po 3 centylu mimo, że to rocznik 2012;) to chyba do lekarza niestety
 Odkurzacza/suszarki jeszcze nie próbowałam, ale znając mego synka to on uwielbia przy takich dźwiękach zasypiać (więc i tak go nie nakarmie), więc chyba niektóre dzieci tak po prostu mają. Gorzej, że mi na wadze nic nie przybrał od zeszłego ważenia. Poczekam jeszcze kilka dni i jak dalej nie prybierze (a on idzie po 3 centylu mimo, że to rocznik 2012;) to chyba do lekarza niestety Widzę, że więcej dzieci tak niestety ma
 Widzę, że więcej dzieci tak niestety ma 

[/url]
[/url]

[/url]
[/url]

Mówisz, że u Ciebie 1,5 miesiąca a może i dłużej...

e po tygodniu zaczęłam wprowadzać do diety po kolei wszystkie produkty
?? Jak to? Czyli nie jadłaś wszystkiego, tylko po produkcie/kilku produktach wprowadzałaś?
 ), kakao, cytrusy, warzywa mogące wywołać wzdęcia, orzechy (oprócz ziemnych) no i mleko.
), kakao, cytrusy, warzywa mogące wywołać wzdęcia, orzechy (oprócz ziemnych) no i mleko.przyprawy (uwielbiam ostrą indyjską kuchnię

No i jak ??

), ale myślę jednak, że podczas karmienia lepiej troszkę złagodzić potrawy, nawet jeśli dziecię toleruje
), ale myślę jednak, że podczas karmienia lepiej troszkę złagodzić potrawy, nawet jeśli dziecię toleruje  
      Po co odmawiać sobie przez pół roku groszku albo bigosu, skoro może się okazać, że dzidzia to super toleruje?

Dziewczyny Nadia od wczoraj w nocy dużo mniej je. Wczoraj w ogóle się na cyca nie obudziła, a dziś tylko raz. To normalne na tym etapie ?

I jeszcze sama zasypia w łóżeczku bez marudzenia
 I jeszcze sama zasypia w łóżeczku bez marudzenia  
  Ale narzekać nie będę
 Ale narzekać nie będę  W końcu mogę sie wyspać
 W końcu mogę sie wyspać  
      Maluch podrośnie i jest duuża szansa, że w nocy będzie jadł rzadziej albo wcale :)

Poza tym nie łudźcie się, że nocne wstawanie kończy się wraz karmieniem piersią lub okresem niemowlęctwa. To zależy od dziecka, ale przedszkolaki też wędrują nocami
  Poza tym nie łudźcie się, że nocne wstawanie kończy się wraz karmieniem piersią lub okresem niemowlęctwa. To zależy od dziecka, ale przedszkolaki też wędrują nocami 
 Spokojnie, wyśpisz się za jakieś...20 lat
 Spokojnie, wyśpisz się za jakieś...20 lat 

a wiadomo "mleko nocne" tlusciejsze....
wazy juz 8100kg!

o dżizas ! współczuje noszenia
 o dżizas ! współczuje noszenia 

[/url]
[/url]
Dziewczyny jeżeli ja dopajam małego mlekiem raz dziennie i zjada 20-30ml to mam mu nie podawać wit K ?

[/url]
[/url]