Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jednak nie wyobrażam sobie opróżniania takiego kubeczka w toalecie publicznej, albo w hipermarkecie, a jednak spora część z nas jest skazana na takie miejsca...

O wiele wiecej bakteri sie mnozy na zakrwawionej podpasce w obecnosci dostepu powietrza, poza tym skoro krew taka szkodliwa na srodowisko pochwy to i tak niewiele sie poradzi ,chodzac z podpaska krew tez caly czas splywa po sciankach pochwy ze swoim zasadowym odczynem.
i jak bylam mala to oczywiscie uzywalo sie tylko wielorazowych pieluszek; mam 2 siostry i mama mowi, ze przed skonczeniem roku kazda z nas zalatwiala sie do nocnika. pewnie miala dosyc prania pieluch wiec starala sie akcje sadzania jak najbardziej przyspieszyc 

Uważam, że antytamponowa histeria jest mocno przesadzona.hmm bóle brzucha, silne krwawienie, skrzepy, stan zpalny -> jeśli to histeria to histeryzowałam. Odstawiłam tampony 8 lat temu całkiem, @ trwa max 3 dni, ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracające

ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracająceWYmienionych dlegliwości nie mam, a stosuję tampony od jakichś... 10 lat. DOkładnie nie wiem, właściwie chyba od momentu, kiedy w Polsce stały się popularne. Niektóre podpaski (zakładam czasem na ostatni dzień @), podrażniają mnie i uczulają. Tampony (stosuję OB i FACELLE Rossmannowe) nie wiążą się w moim przypadku z żadnymi podraznieniami itp. Każdy organizm jest inny i pewnie reagują one różnie zarówno na podpaski jak i na tampony.
hmm bóle brzucha, silne krwawienie, skrzepy, stan zpalny -> jeśli to histeria to histeryzowałam. Odstawiłam tampony 8 lat temu całkiem, @ trwa max 3 dni, ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracające