Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hmm bóle brzucha, silne krwawienie, skrzepy, stan zpalny -> jeśli to histeria to histeryzowałam. Odstawiłam tampony 8 lat temu całkiem, @ trwa max 3 dni, ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracające Uważam, że antytamponowa histeria jest mocno przesadzona.
WYmienionych dlegliwości nie mam, a stosuję tampony od jakichś... 10 lat. DOkładnie nie wiem, właściwie chyba od momentu, kiedy w Polsce stały się popularne. Niektóre podpaski (zakładam czasem na ostatni dzień @), podrażniają mnie i uczulają. Tampony (stosuję OB i FACELLE Rossmannowe) nie wiążą się w moim przypadku z żadnymi podraznieniami itp. Każdy organizm jest inny i pewnie reagują one różnie zarówno na podpaski jak i na tampony. ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracające
hmm bóle brzucha, silne krwawienie, skrzepy, stan zpalny -> jeśli to histeria to histeryzowałam. Odstawiłam tampony 8 lat temu całkiem, @ trwa max 3 dni, ni ma skrzepów, nie boli aż tak brzuch, stany zapalne lekkie i nienawracające