Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja upiekłam tartę z musem czekoladowym
Mogę się uśmiechnąć o przepis
? Mój mail jest w moim w proflu jakby co ;)
A tak mi się nie chceeee
Witam i ja w śnieżny poranek :)

Ani śniegu, ani deszczu... Za to pochmurno.
Jaki sniezny? deszczowy.
Pogada wywołuje u mnie senność i muszę lecieć po mocną kawę, nie cierpię deszczu i tej pluchy ale naszczęście w pracy cieplutko
u mnie już po próbach teraz tylko czekam, to czekanie to najgorsza część
no ale cóż wiem że trafiliśmy w owu, bo śluż był normalnie najgęstszy i ciągnący i pierwszy raz tak widoczny, ale wiecie jak to jest, nic nie jest pewne, ale nadzieję trzeba mieć

Ale była u mnie najpierw przyjaciółka , a potem przyszła sąsiadka i jakoś dzionek minął. Jeszcze tylko z Misiaką na ostatni dzisiaj spacerek i czekam na MM aż wróci z pracy . Tempki nie mierzyłam , chyba sobie odpuszcze ten cykl.
pamiętam, że jak kiedyś byliśmy nad morzem (i byłam już w nieświadomej ciąży) to burczałam na M i burczałam i opierdzieliłam go nawet jak mnie chciał dla rozweselenia pochlapać wodą
generalnie to niesamowity człowiek, że tak co miesiąc znosi moje fochy

ile dziewczyn sie kocha wlasnie te najbardziej plodne dni i nic z tego niewychodzi !!
ziewam non stop
oczka mi sie przez caly dzien same zamykaja
czyzby pogoda wplywala na mnie ??

Jak wstane do pracy juz chce mi sie spac,krotki spacer do pracy pomaga mi tylko do okolo 10 i od 10 do 18 chodze jak po omacku o 18 klade sie spac i wstaje rano
i od nowa :
Jakbym byla juz po IUI to oczywiscie juz bym sie wkrecala,ze to fasolka
a tak wiem,ze laki + pogoda

Tylko szkoda, że u mnie to nie blokada psychiczna
Zrobiliśmy badania i wyszło, że szanse na naturalne poczęcie są prawie równe zeru
Dlatego nie ma sensu mierzyć, badać, sprawdzać, przynajmniej narazie (stąd ten lajcik). Musimy się podleczyć, wyluzować, zebrać kasę i wtedy zacząć poważne starania 

ale nie trać nadziei - wiara góry przenosi - w dziejszych czasach, kiedy medycyna jest tak zaawansowana wiele rzeczy jest możliwe - trzymam mocno kciuki!!! Głowa do góry!!!! Napweno się uda!!!

już dawno powinnaś nasikać, a Ty testujesz ale naszą cierpliwość

Byle do jutra, byle dotrzymać do rana i wszystko będzie jasne 

Ale się wtedy ululam wygranym piwkiem