Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

hahahahahahahaha -- na stronach dla gejów. hahahahahah
Czy to nie jest dziwne, że nagich kobiet wszędzie pełno, a nagich mężczyzn możesz znaleźć tylko na stronach dla gejów?
Parodia

mam 20 lat i mieszkam w stargardzie szczecinskim.. 14 wrzesnia mialam przedwczesny porod.. bylam w 23tc.. 

mialam syna.. jutro mija trzeci miesiac... potem mialam same niemile sytuacje.. 16 pazdziernika dostalam @ myslalam ze wszystko juz bedzie oki i ze za trzy miesiace bede mogla starac sie o kolejna dzidzie.. przez caly listopad nie dostawalam @.. zaniepokoilo mnie to i poszlam do swojego gin ktory powiedzial ze jestem w ciazy.. bylam tak bardzo szczesliwa!! niestety nie dlugo..na poczatku grudnia zaczelam plamic..pojechalam do szpitala..tam po usg okazalo sie ze pechezyk plodowy jest pusty-nie ma dzidzi.. 

zrobili mi zabieg.. pomyslalam ze znow musze czekac 3-4 miesiace.. zmienilam nawet lekarza.. dzis bylam pierwszy raz na wizycie u nowego gina.. po badaniu ku mojemu zdziwieniu powiedzial ze jestem w 6tc ciazy!!! wyszlam z gabinetu i zaczelam sie zastanawiac jak to mozliwe?! przeciez niedawno mialam zabieg!!! za dwa tygodnie mam isc na usg.. wtedy sie okaze czy jest ciaza... mam dosc.. mam dola i zamiast sie cieszyc ja caly czas
jesteś naprawdę młodziutka i do tego płodna, skoro w tak krótkich odstępach czasu udało wam się począć te maleństwa; koniecznie zmień nastawienie!!!! przed tobą kolejna szansa! masz maleństwo w sobie, a ten dół napewno mu nie pomoże... uszka do góry! jeśli nas podczytujesz, to wiesz ile z nas ma problemy z zajściem i wątpi w swoją płodność; wam się jednak znowu udało więc ciesz się... jeśli nie wyjdzie (choć nie wiem czemu miałoby nie wyjść) to potem będziesz się martwić; teraz masz szansę być mamusią a pod serduszkiem nosisz maleństwo i tym zyj
a tak ładnie się zapowiadało
powiem to co tu krąży i krąży: odpuszczenie może się okazać zbawienne więc życzę luzu i braku ciągoty do termometru i takich tam 
dwa razy tylko, ale to mi wystarcza, bo chodzi mi tylko o zdrowy kolor a nie opaleniznę; na siłkę to chodzę cały czas i jest to moje małe uzależnienie; mimo to śluzikiem się bawię i jakoś to jeszcze wytrzymuję; liczę na cud nocy wigilijnej 

!!!

to niesprawiedliwe
żeby był chociaż rano... a nie - będzie dopiero koło 17... prosiłam już o to pod wykresem ale powtórzę i tutaj bo to zawsze większa siła działania: 3majcie kciuki, żeby owu była dopiero jutro 

. Obiadu dzisiaj nie będzie, !!! bo i jak mam go zrobić z zaciśniętymi kciukami
Tylko pozwól, że zwalę całą winę na ciebie, jak PM przyjedzie na obiad

niestety tylko na chwilkę, bo miał przewóz chorego i karetka stała pod domem; a tak go kusiłam na małe bzykanko
chyba będę musiała wzywać pogotowie, a w karcie napiszą: owulacja żony, konieczność zapłodnienia
cuż... pogodziłam się, że może nam cykl przepaść, ale mam też nadzieję na mały cud oczywiście
mogę dołączyć też wykresik; generalnie wolałabym, żeby nie przyjechał cały zespół tylko lekarz, no bo co nam maja kibicować 

I PROSZE ZEBY CI LOS SPRZYJAL 

mówił wam ktoś kiedyś, że jesteście kochane, niezastąpione i jedyne wq swoim rodzaju? bo ja wam to dziś powiem!!!!! normalnie czuje się nienormalnie szczęśliwa, mimo, że nie wiadomo jak z tą owu będzie... z taką ilością fluidków (i to specjalnie DLA MNIE!!!!!!!!!!!!!!) to kurcze musi się udać; jak nie w tym cyklu, to je zachowam na następny; dzięki bardzo 

Bóg wam w dzieciach wynagrodzi!!!