Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od 4 lat staramy sie z mężem o potomstwo i nic nam niewychodzi mam pcos a to wiąrze sie z ogromnymi kłopotami mam problemy z @ wiedz biore luteine 16-25dc.i tak czekam z nadzieja co miesiadz na to ze sie uda,bo jesli nie juz w czerwcu poddajemy sie zapłodnieziu pozaustrojowemu
mam jutro dostac @ a na maja juz wyliczyc jak zaczac brac go aby @ była 22 czerwca
, naszym problemem chyba jest to ze ja mam nieregularne cykle i ciezko okreslic płodne dni , stosujemy testy owulacyjne ale póki co nic sie wychodzi , mój okres pojawia sie róznie co 34-40 dni , nieraz mamy nadzieje ze to ciaąz ale to tylko nadzieja

mam nadzieje że zaowocują w moim brzuszku
W piątek u mnie wielkie testowanie.Trzymajcie kciuki.Jak sie uda to ja będe rozsiewać fluidki.
to znaczy plamienia ale jutro juz mnie zaleje tak miałam nadzieje ze nieodwiedzi mnie juz ta cholera

Nie chce zapeszać ale spóżnia mi sie 2 dni!!!Mam nadzieje że nie przyjedzie!!Trzymajcie kciuki...

Pozdrawiam
pominmy to ze mam ale zamiast @ mam czarne brązowe upławy czy miałyscie tak ?boje sie ze to moze byc jakies chorobsko napiszcie mi