Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Zrobiłam dwa testy ciążowe, oba wyszły pozytywnie, byłam przeszczęśliwa, poszłam do ginekologa,powiedział że mam przyjść za dwa tygodnie bo to za wcześnie aby wykryć ciążę poprzez badanie USG.Jak zjawiłam się kolejnym razem badanie USG wykazało że jestem w 4 tygodniu ciąży a według kalendarza powinnam być w 7
Zlecił mi badnaie BetaHCG, które wykazało za pierwszym razem 655,9 IU/I a za drugim razem po 48h 654,8 IU/I jak zobaczyłam ten wynik myślałam że zemdleje, tak bardzo cieszyliśmy się z mężem na tego dzidziusia, poziom gonadotropiny powinien dwukrotnie wzrosnąć a u mnie zaczyna maleć. Powinno dojść u mnie do krwawienia ale chyba się na to nie zapowiada, boję się że lekarz skieruje mnie na zabieg, dziś mam wizyte, proszę napiszcie czy któraś z was przechodziła już takie zabiegi, jak to wygląda, boli?

Byłam wczoraj u ginekologa i powiedział mi dokadnie to samo co ty zuzka. No i dziś rano zaczełam krwawić. Mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy i że za 3 miesiące znowu spróbujemy z mężem postarać się o dzidzię.

) no i tak troszkę potrzebowałabym pomocy? Więc... podpowiecie? Przeglądałam i czytałam jeszcze wczoraj wieczorem tą stronkę ale nie bardzo się natknęłam na miejsce gdzie mogę założyć swój wykres. Na razie czuję się jak dziecko we mgle bo to w sumie drugi mój dzień u Was...