Witam, czy mogłabym prosić, aby ktoś doświadczony zerknął na mój wykres:) dodam, że to mój pierwszy i nie wiem czy dobrze zinterpretowany... Kitek gratulacje!!!!!!!
Dziewczyny u mnie 27 dc , betka 23,47 mlu.ml , więc może Kitek dołączę razem z tobą do grona przyszłych mam. Choć po moich poprzednich dwóch cyklach mam pewien dystans do głoszenia wieści bo niestety dwa razy spotkało mnie przykre doświadczenie. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze, tej myśli się trzymam , nie panikuję, staram się tak intensywnie o tym nie myśleć i się nie denerwować.
Gratulacje dla przyszłych mam oraz powodzenia dla staraczek
dziękuję wszystkim mocno za gratulacje! jednak to prawda, ze do 2 ciąży się inaczej podchodzi, niby jestem szczęśliwa i to nowość, ale jakoś tak spokojnie, w pierwszej chodziłam cały czas "obsikana" z emocji przeziębiona jestem, leci mi z nosa, że nie nadążam wycierać, cały kulfon już czerwony może można jakieś krople do nosa ??
Ewer trzymam kciuki, aby wszystko było ok i fajnie, ze do mnie dołączysz Która następna ??!! Przyjmę z przyjemnością kolejną staraczkę do grona przyszłych mam
PS ja sobie ściągnęłam tapetę z boćkiem na pulpit kompa, może to przyniosło mi szczęście
to się nie czaić tylko dołączać Basia, ja mam mega katar, cały czas z chusteczką latam, no ale nie mam temp no i na pewno Ty się czujesz gorzej zdrówka życzę jeszcze nic nie jadłam, ale nie mam ochoty na nic, żadnego smaka, niby w brzuchu burczy, ale wszystko jest bleeeniedobrze, oj niedobrze, idę coś w siebie wmusić !
Cze Dziewczyny Ja co prawda w ciąży nie jestem (chyba) ale od jakiś dwóch tygodni mam takiego smaka na awokado, jem je codziennie,albo w sałatce, albo na chlebku, biały serek, plaster awokado i swieża bazylia, nie mogę patrzeć na wędliny. pozdrawiam
a ja właśnie zrobiłam cały duży słój ogórków na małosolne za niecałą godzinę wychodzę do pracy :/ jak mi się nie chce, już bym najlepiej tam nie chodziła
no aż ja się z tekstem wróciłam bo nie wiedziałam czy o ogórkach czy o szpargach mowa ;) No i ja też bardzo chętnie zmienię kategorię ze staraczki na zaciążoną. Może już za 14 dni coś będzie wiadomo ;)
a ja niestety dalej zostaje w starajacych sie... ale chociaz jest tu milo i przyjemnie i po usmiechac sie mozna a aj bym zjadla gryczanej z bitkami i ogorem konserwowym...
-- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
A ja dzisiaj jadłam ziemniaczki z buraczkami Pychota! I oczywiście obowiązkowo jem codziennie polskie ogórki kiszone Tylko nie wiem czy to normalne, że tak ciągle głodna jestem. Przytyłam dopiero kilogram a jem jak szalona
carottka, całkiem normalne. W II trymestrze powinno ustąpić ja to się żurkiem, zasmażaną kapustą kwaszoną z czosnkiem i bigosem zajadałam. Wszystko kwaśne było pycha