Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jutro odbieram wyniki badań i jestem bardzo ciekawa co tam wyszło.... Nurtują mnie dwie sparwy i może dzięki Wam uda mi się je zrozumieć. Otóż od 4 cykli w dzień, który ma pojawiać się @ mam brązowe plamienia. Po kilkunastu godzinach lub na drugi dzień jest @. Gdy @ ma się ku końcowi to znów pojawiają się brązowe plamienia. Mój lekarz stwierdził, że to nic złego i całkiem normalne. Kiedyś takich ,,wydzielin" nie miewałam. Drugą rzeczą, która mnie nurtuje jest to, że @ skrócił mi się do 2 dni + 1 dzień tego brązowego palmienia. Zawsze było 4-5 dni a tu nagle tak krótko. Nie powiem, że się nie cieszę bo mogę szybciej zacząć starania, ale jednak to jakaś nowość więc trochę się denerwuje. Gdyby któraś z Was miała jakieś wnioski albo rady dla mnie bardzo dziękuje:)

plamienie może wystąpić po implantacji, ale skonsultuj z lekarzem.
test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji,
test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji, bo tak miałam poprzednim razem
[/url]
[/url]