Dziewczyny, to niesamowite, wciągnęłam się jak cholera, czuję się jak dzieciak hehehe to jest super! W 4tej rundzie zostałam zapylona haha :D Już wykupiłam sobie plemniki i lecę na zakupy. Jedna z Was podała link do gry w dziale błędów, zajrzałam z ciekawości i już wiem co będę robić następne miesiące. Wszystkich zachęcam! Tylko chyba mojego Połówka nie da się ubłagać, żeby się zarejestrował :D
ja tam juz urodzilam blizniaki tylko szkoda ze caly czas w szpitalu sie pozniej lezy... mnie tak juz od kwietnia nie chca wypisac... licze ze cos sie moze zmieni bo maja domki oddac i wtedy juz bedzie jak w simsach
I ta ciąża faktycznie trwa 9 realnych miesięcy? :) Masz może Aniu jakieś rady dla nowicjuszy? Ja dopiero rozgryzam grę ;) I za nic nie mogę zdobyć tych alimentów, upupia mnie w połowie 4 lvlu :(
ngL - tak tak trawa 9 miesiecy :D jesli idzie o przejscie gry to graj Kura DOmowa ma najwiecej broni :) i jak szybko nauczysz sie zmieniac to mozesz dezodorant miec na kilka zamachow :D alimenty lepiej zdobadz bo ci konto zablokuja. Ja tyz mam meza ale dzieci i tak maja fryzure mamy jakby co :D
A mój postukał się w czoło i powiedział że mowy nie ma, żeby wysłał kwstionariusz o udzielenie ślubu ;) Alinmenty już mam na 1 miesiąc ale będę się starać na więcej. No właśnie z tym zmienianiem broni to różnie wychodzi, z reguły nie zdążam :D
cały czas gram kurą i mam już na koncie 8 potencjalnych ciąż :D :D A alimenty zdobyłam po kielichu żółądkowej korzennej (mężczyzna ma imieniny). Przypadek? :D
Hahah nie mogę, okresuję właśnie i obawiam się, że po drugim widziałabym 2 razy więcej tych plemników :D Ale gra jest na prawdę super! Jeszcze jedno pytanie bo mnie trapi a nie doczytałam - czy ciąża wirtualna trwa realnie 9 miesięcy? Czyli jeśli mam napisane, że rodzę pod koniec maja to urodzę w naszym maju? No i czy trzeba wchodzić do gry codziennie?
Co do ciąży to już doczytałam w FAQ, że niestety tak...
Tak ciaza trwa realnie 9 miesiecy .Od czasu do czasu na usg bedziesz miala podglad jak wygladaloby Twoje dziecko w realu. a wchodzic nie musisz codziennie. poprostu nie bedziesez dobra matka.hihi
No wiesz :D Ale.. fajną rzecz przeczytałam w FAQ, idealnie pasującą do przedstawionej sytuacji (wchodzenia codziennie):
Pyt.: Mam napisane na usg ze: mam prowadzić bardziej interesujący tryb życia/mam iść na imprezę/mam zapytać ginekologa o zabawki/dziecko domaga się telewizora/mam pić melisę/mam wypożyczyć film/mam zapisać się na jogę/mam tyle nie jeść co to znaczy? Odp.: To oznacza tylko tyle, że oprócz gry jest jeszcze normalne, prawdziwie życie nie można cały czas siedzieć przed komputerem.
jesli idzie o gre to ja odkad nabylam droga kupna kilka milionow plemnikow w ogole nie strzelam tylko najpierw zagladalam do brzucha a teraz do blizniakow, jakos mi sie strzelanka szybko znudzila. traz jest jeszcze "spacer z wozkami" ale to nie na moje nerwy, nie jestem dobra w sterowaniu
No właśnie nie wiem. Zapytałam o to władze forum ale zostałam odesłana do Faq, które przewertowałam w całości i odpowiedzi nie znalazłam. Plemniki sobie zwyczajnie wykupiłam za pieniążki
Lily bo te plemniki po czasie przechodza na konto. Mozesz jednak kupowac juz w sklepie za nie. najlepiej wziac slub od razu na konto wchodzi duzo plemniczkiow.
ola5556, po lewej stronie masz "walka z plemnikami-play" i rysunek babki terminatora ;P Klikasz w to i automatycznie przenosi Cię na stronę logowania, od spodem jest "zarejestruj". Wypełniasz pola, potem na poczte, link aktywacyjny klikasz no i logujesz się normalnie ;)