Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Słuchajcie, czy Wy pamiętacie aby spać na lewym boku, b mnie lekarka zwracała na to uwagę, ale moje ciało nie chce mnie słuchać. Zasypiam na lewym budzę się na prawym i nie ma zmiłuj...
dzisiaj pierwszy raz od pobytu w szpitalu mam jakieś lekkie skurcze i twardnienia, w krzyżu pobolewa, biodra bolą, znaczy się coś się zaczyna dziać..
takie obiawy 'przepowiadają' zbliżający sie poród?! mam takie same... powinnam się bać?! mój ma radochę ( 9.03 ma urodziny) że może jednak nie donoszę tak jak to lekarze mówili i będą jaja jak mu prezent zrobiMY:)
Ja myślę, że to indywidualnie, bo do tej pory nie miałam, poza tą akcją po której wylądowałam w szpitalu, ani żadnego bólu ani twardnień ani nic takiego, a niektóre dziewczyny pisze, że im się brzuch stawia już w 20 tygodniu. Ale ja mam jakieś takie uczucie, że mi się ten gmerak mały w miednicę wciska i pcha pęcherz a wcześniej nie miałam, no i brzuch nisko, że przy siedzeniu przeszkadza....
a ja polecam kupić i zabrać do szpitala dwie....ja czułabym się niekomfortowo chodząc non stop przez 3,5 doby w tej samej koszuli to po pierwszej. A po drugie musicie wziąć pod uwagę, że będziecie mocno krwawić po porodzie i jest duże prawdopodobieństwo, że ją poplamicie ? I co wtedy ? No i kolejna sprawa rozkręcającej się laktacji i plam...
ja też mam dziś wrażenie, że mi się Mała pcha na świat, boli mnie pipka i na odbyt ciśnie... do tego pobolewa mnie brzuch i ten ból promieniuje na plecy. starszne parcie na mocz, ale w łazience nic wycisnąć nie mogę! u mnie to troche za wcześnie na takie akcje chyba:P
dziewczyny a na tej liście są terminy według ostatniej miesiączki czy wielkości dziecka? Bo jeśli według wielkości dzidzi, to mi sie przesunął na 13 wrzesnia :/ To jak to jest z tą Naszą listą? Mi się wydaje, że termin według OM jest tym, którym do końca powinnyśmy się sugerować...
w ogóle ja to będzie z karmieniem :)