Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mój doktorek mówi, że kobiety w ciązy często miewają humorki przez to, że nie uprawiają sexu
Ile w tym prawdy to nie wiem, ale pewnie trochę ma racji 
Teraz dbaj o siebie.

choc wiem, ze problemy tego typu sa wpisane w ciąze, ale...

a przykurcz karku to nie wiem, ja miałam na usg gdzieś około 13-16 tygodnia robioną przezierność karku, nie wiem czy o to samo chodzi
chyba sie zapłacze z tego powodu,ale musze podobno poniewaz moja szyjka juz nie ejst zamknięta tak jak powinna lecz jak to wytłumaczył mi lekarz wchodzi koniuszek palca-a nie powinien.Narazie zalecił duzo odpoczynku i dał skierowanie na jakies przeciwciała,co to znaczy dziewczyny? (mam grupe krwi 0 RH +)nie orientuje sie w tych badaniach,jutro wiec jade do pracy , po drodze kupie tort i niestety reszte ciazy przyjdzie mi posiedziec w domu-chyba sie zanudze na śmierc...ale mam teraz stres przez ta szyjke...od czego ona sie otwiera??? no i nici z seksu oczywiscie , al e to mnie wcale nie martwi bo akurat nie mam wogóle ochoty

co do położenia maluszka, to za wcześnie się martwisz, u mnie dopiero teraz w 33tyg. na USG mała odwróciła się główką w dół, ale lekarz powiedział że mam taki brzuszek duży i dużo miejsca mała jeszcze ma i może fiknąć koziołka jeszcze ze dwa razy
najważniejsze żeby była zdrowa, a czy naturalnie czy cesarka to o tym nie myślę. A co do badania tych przeciwciał to nie miałam, mam grupę brh+ więc mi nie kazała moja gin robić

a mój M grupę krwi.