Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
troche mnie nie było ale trzeba było zakupy dopiąc na ostatni guzik 
dla mnie i dla dzidzi :)))) wiecznie mi się wydaje że jeszcze czegoś zapomnieliśmy kupic....hahhaha.....ale jestem zakręcona :) brakuje mi tylko silikonowych osłonek na piersi do karmienia ,wszędzie są M lub L a nie ma S dla najmniejszych bobasów , podobno schodzą te S jak swieże bułeczki
......musze sobie je zamówic w aptece bo bez nich to jak bez nogi :)))

. 

)
jamiii...szczególnei slodycze
albo budzi mamusię nad ranem, albo wieczorem nie daje spać. A czas leci nam straaaasznie szybko - dopiero byliśmy na początku drogi, a tu już bliżej niż dalej

Oczywiście staram się ograniczać, ale nie jest to proste

. A tak nawiasem to kiedy Wam brzuszki znacznie zaczęły rosnąć,tzn było widać, że jest się w ciąży. Ja narazie tylko wieczorami mam piłeczke ale w dzień jest płasko. Moja koleżanka śmieje się ze mnie, że mi się dziecko do kręgosłupa przykleiło. Wszyscy juz czekają na brzuch a tu nie ma
wszyscy w szoku
w twaróg bo akurat jem

bo ja choc bladziuszek ostatnio jestem to w tym temacie totalna ze mnie zieleninka ...

, o super, udalo mi sie wstawic moj pierwszy suwaczek - normalnie sukces
Harpijka to dzieki Twojej pomocy. Z tymi snami, to ja mam zupelnie tak samo, wiekszosc jest dziwnych, jakby takich wyraznych, nie jest to mile ale pewnie taki urok snow ciazowych.
. Skutkiem tego jest oczywiscie to, ze od jakis 2 tygodni nie jestem w stanie wejsc w zadne swoje spodnie
A co do wagi, to troche sie boje bo mam juz jakies 2 kg na plusie, a tu piszecie, ze wam wolniej rosnie ... co to bedzie... chyba w wieloryba sie zmienie 
W spodnie wchodze swoje jeszcze normalnie. Z tym, ze ja wszystko miałam za duze. Przy rozmiarze spodni i spódnic 34 bardzo ciężko znaleźć coś co idealnie pasuje.