Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale wszystko przede mna ! Mam nadzieje, ze szybko skojarze co, jak i poco
A poza tym jestescie Wy - kopalnia wiedzy i doswiadczenia.
bo jednak i on miewa racje
dlatego dobrze ze juz leniuchujecie sobie w domku , dla Waszego dobra i ich spokojowi psychicznemu. Justys - racja w 100%, jeszcze sie napracujecie 
ale tak naprawdę wszytko zależy od tego wiercącego się brzdąca

prawie na kazdym jestem z mężem 
poza tym zdziwiło mnie tlyko że magenz jest w normie, a nwet dolnej granicy...a ja jem 6x tablete 500mg... nieźle ten mój maluch wysysa
Ginka tez zadowolona i powiedziala, zeby sie nie martiwc
Ale sie ciesze !!!

duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziusia

mój m od początku towarzyszył mi przy każdym badaniu i usg ( przy przeziernosci karkowej dopochwowo także ) i sam teraz stwierdza że już się nie może doczekac maleństwa które przez 9mcy oglądał na usg
ale wiem że to lekarz
chyba wszystko się tam w środku przygotowuje do wielkiego dnia. Mój M coraz bladszy i coraz więcej pytań zadaje o poród, a skąd ja mogę wiedzieć jak to nasze piersze dzieciątko

eh te stany ciazowe
Mam nadzieje, ze jutro mi juz odpusci.
nie mamy już problemików z plamieniami i oprócz całodniowych wymiotów wszystko jest ok....
ja biorę prenatal wersję II trymestr - jak na razie jestem zadowolona....
no a potem to chcialam zeby jak najszybciej skonczyl, tragedia, tortury za nic. Teraz to przynajmniej wiem, ze jak cos to mozna tylko jakies lagodniejsze. Dzieki za pomoc 

chyba faktycznie ten czas strasznie szybko leci
i super, za niedlugo bedziesz tulic swoja corunie 
) ale od czasu gdy jestem w ciazy, to wydaje mi sie ze kazdy dzien jakbym bardziej pamietala, bo przedtem to kojarzylam tylko jak co miesiac mi pensja na konto wplywala a miesiace lecialy jak dni...
i ide cos skonsumowac