Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i wiesz już na 100% że chłopiec a ja jesio nie do końca

no i potem też
ale damy radę.

to mąż powtarzał jej. Mój M nie ma wyjścia czy chce czy nie ma być i już.
Całe szczescie, ze chce ale boi się, że nie wytrzyma. Z resztą podobno bardziej wszyscy uważają i są milsi jak jest przy porodzie ktoś z rodziny czy przyjaciół.

Od razu bardzo Was przepraszam, że się nie odzywam, ale mimo to, że siedzę w domu to pracuję, tak to jest jak się ma własną firmę, ale nie mówię tu broń Boże narzekając
Już mnie Magg poinformowała, że się dopytujecie jak żyję i czy się nie "rozpakowałam". Na razie dzidziuś nie ma zamiaru wychodzić na ten świat, a przynajmniej nie daje jakiś wyraźnych oznak
Czuję się bardzo dobrze, tylko już i ja i mój M nie możemy doczekać się Maleństwa
Tipsiara, mój M też zawsze czuł "dyskomfort" na widok krwi itp. a mimo tego chce być przy porodzie
W związku z czym dam Ci znać jak urodzę jak moje Kochanie to zniosło

chociaż chciałam jeszcze być w pracy, a i tak cały czas dzwonią i przesyłam wszystko meilem. Mój M juz się niecierpliwił i za moimi plecami wynegocjował zwolnienie z moją gin. Tak samo jak ciasteczko uważam, że czas się wlecze niemiłosiernie jak się siedzi w domu no i nie wiem Justyś czy miesiąc przed porodem odpoczniesz, ja nie mogę spać, bóle w dole brzucha dają popalić, ciężko chodzić
no i to czekanie jest najgorsze
już by sie chciało
Już się nie mogę doczekać czy Kubuś czy Małgosia

ja może dzisiaj się dowiem w klinice czy to Oliwka czy Filip ??( na dzień dzisiejszy to są aktualne imiona
)
więc prawdopodobnie będziemy rodzic w tym samym tygodniu
ja biorę poniedziałek a Ty wybierz sobie pozostałe dni
ale wcale się w domku nie nudziłam ......ani jednego dnia

Zibi, a jak się w ogóle czujesz?? Brzuchalek się opuścił, czy nie? Ja się zastanawiam czy nie iść na usg i nie zważyć dzieciątka. Jak myślicie?
Anula, a jak tam Krzyś?? Na pewno jest uśmiechnięty i szczęśliwy
dalej wsio robie choc miałam się ostatnio oszczędzac , autkiem jezdze choc ciężko mi się już oglądnąc w do tyłu
wagowo przytyłam 9-10 kg , a dzisiaj będzie własnie ginek ważył dzidzie bo w 35/36 tyg. ważyła 2870g, mysle że już waży z 3kg i to mi wystarczy reszte urosnie na maminym cycu

Zobaczymy czy nabierze odwagi, jeszcze ma duzo czasu 

Ale zlecialo...

Szkoda, ze My tez nie mozemy tego filmiku zobaczyc...
Co do bialka, to nie mam pojecia, ale moze to typowe odchylenia ciazowe. Oni przy wynikach zawsze zamieszczaja normy dla przecietnego czlowieczka a przeciez ciezarowki maja normy nieco inne.