Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

pomimo, że jak juz ma się duży brzuch to szefowa pozwala przychodzić ciężarówką godzinę później do robotki i wcale nie trzeba zostawać dłużej. W ogóle mam złotą szefową.

zobaczymy co bedzie z nami "pierwszakami" Justys
.

heheh MAGIK JEDEN; wiec wywnioskowal z tego, ze napewno bedzie ladny syn 

hehehe

Wszystko jest oki. Na przezierność mam się umówić za 2 tygodnie. No i oczywiście skierowanie na kolejne badanka.

Wyjaśniłam że to PRAWIE robi wielką różnicę

Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku, ja czekam aż się zacznie akcja porodowa, chociaż moja szyjka tydzień temu była bardzo wysoko, długaśna, chudaśna i zamknięta, więc nie zanosi się, że urodzę przed terminem, poza tym brzuch mam też wysoko.
Ja pewnie dużo później zobaczymy
w poniedziałek mam ktg może wykryje jakieś skurcze (wreszcie), ostatnio gin powiedziała że szyjka się skróciła ale rozwarcia nie było, a co do innych objawów to chyba nie mam, od czasu do czasu zaboli dół brzucha, skurcze pachwin, i czasami mnie boli jak na miesiączkę
na jutro jestem umówiona z położną, która ma być na telefon jak coś się zacznie, dowiem się co i jak, co mam wziąść do szpitala i w ogóle ma nas oprowadzić po odziale z M. Wydaje mi się, żę brzuch mi opadł, bo mi lżej oddychać i spać, ale jak ubrałam się w ciążowe ciuchy to i tak moja "piłeczka" strasznie sterczy i nie jestem pewna.
a w pierwszej kolejnosci robią cc kobietą które noszą chore dzieci albo same coś mają ze zdrowiem, także ja w piątek będe na szarym koncu czyli około 12tej