Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A mi się troszkę brzuch opuścił i dziś rano zauważyłam, że spuchły mi palce u rąk, ale ciśnienie mam dobre, bo od razu je zmierzyłam. Z resztą mierzyłam je od rana już kilka razy czy nie rośnie, ale jest oki
<strong>Magg</strong> wykrakałaś mi to wczoraj

u nas pierwszy dzien pogody, sloneczko przebija sie przez chmurki i nareszcie nie pada!! ja sie dzis niesamowicie wyspalam
ani razu mnie skurcze lydek nie lapaly. 

w środę mam wizytę wieczorkiem, a kolejne ktg dopiero 19stego jak zdąże, ale narazie czekamy
więc Kona i zibi ja za wami, kolejność musi być zachowana
no może poza maleństwem Zibi...
ono juz ma wyznaczony konkretny tmeirn, chyba, ze uprzedzi go ..
Poród rodzinny z salą jednoosobową kosztuje 500zł, więc my sobie chyba taką weźmiemy
Już się nie możemy doczekać aż maleństwo będzie z nami
u nas np ta pojedyncza sala porodowa a pozniej pobyt na pojedynczej sali juz na oddziale (z tv kanapa dla meza i oddzielna lazienka) kosztuje 200zl za wszystko. nie wazne czy w szpitalu jestes 3dni czy 2tygodnie, oplata sie nei zmienia
Dodatkowo znieczulenie zzo chyba 250..wiec generlanie taki prod wychodzi troszkę... 
Ja nie mam zamiaru płacić położnej specjalnie , chyba ze bede czuła na miejscu taka potzrebe to zawsze można to zrobić ale z żadna sie nie umawiam bo też jak nie ma dyżuru-to nie wejdzie na oddział
A że na buzi spuchłam to i moja mama później to stwierdziła, ponoć taki "urok" przed porodem. No nic, ja już tylko czekam. Co do odpoczywania, to się postaram, chociaż jeszcze jest kilka rzeczy, które muszę zrobić w firmie i wiem <strong>Magg</strong>, że nie jestem niezastąpiona
Obiecuję i sobie i Tobie, ze będę dużo odpoczywać smile: Co do informacji o pokojach szpitalnych i cenach, to mogę Wam powiedzieć, że na Inflanckiej nam powiedzieli, że to nie hotel, żeby płacić za dobę i płaci się jedną kwotę i leży się tyle ile się musi, poza tym jak w połogu coś się dzieje, to też wraca się do tej sali oddzielnej.

i trzymam moooozno kciuki, żeby maleństwa szybciutko nabrały sił