Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

takze sie nie przejmuj. dopoki nie ma zapachu ani zabarwienia ani nic cie nie swedzi to jest ok

niezle, kiedys, z 10 lat temu na jednej lini autobusowej jezdzil taki swir-zbok co sobie gmyral w spodniach i wywalal co nieco na wierzch , bleee
juz sama nie wiem jak walczyc z tym cholerstwem, nie mam pojecia skad takie cuda sie mnie trzymaja
Co dopiero skonczylam jedne glob to teraz pewnie znowu cos dostane
Ide w czwartek do ginka to pewnie sie dowiem co i jak, no i zobaczymy ile kg na +....bo chyba znowu mi cos poszlo na plus
kurcze a przecież przed ciążą nie mialam nadwagi, cwiczyłam, grałam co tydzień w siatkówkę, a teraz normalnie ta końcówka jest męcząca, czuję się ogromna, opuchnięta i taka... brzydka
Na dolegliwości związane ze stawami biodrowymi polecam włożyć poduszkę między nogi, a dokładnie między kolana jak się leży czy śpi na boku, bardzo pomaga. Na dolegliwości z kawałkiem kręgosłupa lędźwiowo-krzyżowym podłóż sobie (jak leżysz na plecach) pod pupę (a właściwie pod jej górną część) poduszkę, tylko nie za dużą, albo poskładany kocyk. Mi to poleciła znajoma rehabilitantka i jestem z tego bardzo zadowolona, poza tym nigdy nie leżą na wznak z prostymi nogami, miej zgięte w kolanach, no to chyba wszystko z tego, co pamiętam
i nie cierpię siedziec sama w domu, (siedzieć to też za dużo powiedziane, bo mam jakoś tak 'narządy' opuchnięte, że jak siedzę to mnie boli:( ale już niedlugo, wytrzymam dla tego małego skarba, no i jestem w stanie to przejść jeszcze raz dla braciszka albo siostrzyczki za jakiś czas, w gruncie rzeczy to bardzo miło myślę o okresie ciąży, tylko ta końcówka jakoś mi daje w kość, wszyscy mówią, że to dlatego, że nie umiem usiedzieć w domu sama
A co do marudzenia, to w końcu masz prawo
od tego w koncu tu jestesmy aby sobie pomagac , doradzac i wyzalic