Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jest jeszcze takie cos fajne,ze mozna patrzec jak w danych miesiacach dzieciaczki sie w nas ruszaja i jak my to mozemy odczuwac

Wiec przytylam tyle samo co Ty. 
, wiec to faktycznie roznie bywa. Wazne zeby dzidzi zdrowe bylo !

totalnie jestem rozklejona.najchetniej bym sie połozyła i do konca dnia nikogo nie widziała

Rozbój w biały dzień.

U mnie zrobienie pelnej morfologii i moczu to wydatek niewielki bo ok. 16-20 zl, wiec nawet gdyby ginka nie kazala robic tego co miesiac, to zapewne za namowa Mamy, robilabym to na wlasna reke. My przeziernosc robilismy w zeszly czwartek. Strasznie dlugo to trwalo bo maluszek tak sie wiercil i obracal pupa, ze ginka nie mogla uchwycic dobrej pozycji do zmierzenia. Cos mi sie wydaje, ze moje dzidzi to bedzie niezly uparciuszek....ginka z wielkim trudem , po jakis 15 min dopiero "zmusila"go do zajecia odpowiedniej pozycji
a my przynajmniej moglismy sobie na niego dluzej popatrzec
Ginka powiedziala, ze norma co do przeziernosci wynosi do 2,5 ale trzeba tu brac pod uwage wymiar CRL - czyli wielkosc maluszka
i w zasadzie sama przeziernosc moze na nic nie wskazywac, wazna jest aby dobrze widoczna byla kosc nosowa (to mnie bardzo zdziwilo, bo nigdy o tym nie slkyszalam).
a potem okazuje sie, ze podatki musza znowu wzrosnac... Eh, szkoda mowic. Ja przed ciaza lubilam od czasu do czasu napic sie winka, rowniez palilam. W momencie jak dowiedzialam sie o ciazy odrzucilam i winko i papierosy. Mysle, ze kilka kieliszkow winka czy szampana wypitych przez ciaze to nic zlego
tym bardziej, ze idzie zima a coz moze byc lepszego od kieliszka winka w objeciach ukochanego mezusia
kiedy na polku tak zimno

generalnie cycyki podrosły mi na początku ciąży i od tamtej pory są takie same, więc nie kumam jak te rozstępy się zrobiły, po 1 na każdej piersi, poziomo od brodawki do środka piersi, na lewej mocniej widać, na prawej na razie prawie wcale :((((( Czy mogę coś z tym zrobić teraz? ale mnie to zmartwiło
myślałam, że mnie to ominie i spodziewałam się na brzuchu, a na piersiach?? buuuuuuuuuuuu