Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cieszę się, że jesteśmy już w domku, jeszcze tylko niech mi szwy zdejmą i sądzę, że wszystko będzie extra
Harpijko, niestety na rozstępy nie ma rady, ja mam na brzuchu i teraz mam troszkę na piersiach, ale mój M stwierdził, że trzeba to pielęgnować kosmetykami, a on mnie z nimi czy bez nich b,ędzie tak samo kochał

bylam zalamana smarowalam sie od samego poczatku plejkami i nic niepomoglo duzo zalezy od rozciagliwosci skory.nieprzejmuj sie tym

Mam nadzieje, ze dobrze pomierzyla i ze bedzie wszystko ok.
No ale coz, nie ma co sie zalamywac tylko szybko smarowac. Ja kupilam sobie w tym tygodniu krem Mustela , z polecenia znajomych, drogi strasznie, ale chyba jest super. To jest krem podwojnie dzialajacy przeciwko nowym jak i juz istniejacym. Mam nadzieje, ze mi pomoze i nie dolicze sie juz zadnych nowych paskudek
Harpijko najwazniejsze, ze nosisz wielki, wspanialy cud pod sercem i niech to wszystko co przykre Ci maluszek przeslania !
Zaczely pojawiac mi sie wstretne fioletowe pajaczki na nogach - co to, czy jest cos na to? No a dzisiaj rano zauwazylam na jednej piersi krwiaczka, maly jest (tak z 0,5 cm), ale skad sie wzial? Owszem wczoraj z M troche poszalelismy ale chyba nie az tak
mam nadzieje, ze to nie jakis problem z zylami...

zapalenie ucha
musze brac antybiotyki. lekarka powiedzała ze dostaje specjalny zestaw dla kobiet w ciąży, chociaż na ulotkach jest napisane, żeby absolutnie nie brac tego w ciąży bez konsultacji z lekarzem.

tego to się boję
mam pytanie czy moge sama wziasc magnez?tzn tak sama z siebie.i jesli tak napiszcie mi co bierzecie i ile

Pozdrowienia dla Mikołajka, mam do tego imienia szczegolny sentyment...ja urodzialam sie wlasnie w Mikolajki

, mniam, mniam....