Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciasteczko, pewnie synus Cie boksuje niezle !
bo wiesz, w Twoim stanie nie wskazane jest dzwiganie i taszczenie....wielkich ciezarow 

a inne dzieciaki wiecej. Oczywiscie, ciesze sie, ze w ogole rodzicow bylo stac na cokolwiek, ale jak sie ma 4 czy 5 latek to jest przykro...hihi. My to na te swieta raczej tak symbolicznie tylko, teraz mamy strasznie duzo wydatkow na mieszkanie i jeszcze trzeba dla dzidzi pokupowac rzeczy...
czy to teraz tez juz mozliwe? Kurcze, chyba wszystko ok. Niby wiadomo , ze kazda ciaza jest inna , no ale...?
. Mama zadowolona bo kupiłam jej płaszczyk a sobie tylko rękawiczki. Rozdlądam się teraz za jakimiś eleganckimi bluzkami ale takimi dłuższymi i nie bardzo jest co kupić. Muszę się przelecieć do sklepu ciążowego bo mieli ładne rzeczy dostać. No i oczywiście polece do naszego Pepco zobaczyć co mają.
. 

. Nie należy rozpoczynać treningu zbyt wcześnie. W książce w innym miejscu jest informacja, że masaż sutków między palcami może przyspieszyć poród, więc tu bym była ostrożna! Ale reszta rad jest całkiem do rzeczy. No i napisane przez wieloletnią położną, wypróbowane przez tysiące kobiet.

W końcu nie wytrzymałam i spytałam czy ma specjalicje z ginekologii i położnictwa. oczywiście nie ma więc się zamknęła. No ale zaczęła śpiewkę dlaczego my się nie pobieramy. Faktycznie jakby to była najważniejsza rzecz w życiu każdego człowieka. Nie może sobie wpić do głowy, że my niechcemy i już. Planowaliśmy dziecko i zaraz mieć będziemy a pograć sie nie planujemy i tak swoje gadała aż w końcu się wkurzyłam powiedziałąm ja swoje i wyszłam. Pewnie teraz się obrazie na miesiąc ale ja się z tego ciesze bo przynajmniej nie będę muysiała jej słuchać i oglądać
Co za kobieta, nienawidzę ludzi którzy wiecznie się w czyjeś życie wtrącają !!!!!!!

Ach te tesciowe
polozne mi robily oklady z zimnego twarogu. zobaczymy co bedzie pozniej.To sa uroki ciazy
No ale ja to czekam aż sie maly urodzi, dziwnie podejrzewam, że będzie jej się wydawało, że to jej dziecko, tak jak ślub też był ich